Αμετανόητος παραμένει ο 50χρονος που δολοφόνησε την πρώην σύζυγό του τα ξημερώματα της Πέμπτης (16/05) με 15 μαχαιριές έξω από το σπίτι της στο Μενίδι.

Ο δράστης, ο οποίος βρίσκεται απομονωμένος στο κελί του στον 7ο όροφο της ΓΑΔΑ, θα οδηγηθεί σήμερα στην Ευελπίδων, για να απολογηθεί και σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να εμφανιστεί μετανιωμένος, υποστηρίζοντας ότι βρισκόταν εν βρασμώ ψυχής, επειδή μόλις είχε δει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης φωτογραφία της άτυχης 40χρονης με έναν άλλον άνδρα.

Παρ' όλ' αυτά, οι πράξεις του για ακόμα μια φορά δείχνουν ότι δεν έχει μετανιώσει, αφού αρνήθηκε να ταξιδέψει ο ανήλικος γιος του στην Αλβανία, προκειμένου να παραστεί στην κηδεία της μητέρας του, αν και τελικά αυτό συνέβη, κατόπιν παρέμβασης και της αλβανικής πρεσβείας στην Αθήνα.


Πώς θα δικαιολογηθεί

Ο 50χρονος θα επιδιώξει να ελαφρύνει τη θέση του ενώπιον της ανακρίτριας, ενώ θα χρειαστεί να δικαιολογήσει και την προετοιμασία που φέρεται να είχε κάνει για να σκοτώσει την άτυχη γυναίκα.

Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος έφερε πάνω του το μαχαίρι που χρησιμοποίησε, επί 50 λεπτά βρισκόταν κάτω από το σπίτι του θύματος, αδιαφορώντας ότι βρισκόταν σε κεντρικό δρόμο, ενώ είχε φροντίσει να κλείσει και ξενοδοχείο.

Τι συνέβη

Ο δράστης της γυναικοκτονίας κατακρεούργησε την εν διαστάσει σύζυγό του με 15 μαχαιριέςΤο ζευγάρι είχε χωρίσει τον Μάρτιο και η γυναίκα είχε φύγει από το σπίτι. Ο 50χρονος ομολόγησε πως ήξερε τι ώρα φεύγει για τη δουλειά της και της είχε στήσει καρτέρι.

Εμφανίστηκε αμετανόητος στην ανάκρισή του στο Τμήμα Ανθρωποκτονιών, όπου μεταφέρθηκε από το Α.Τ. Καματερού, αφότου συνελήφθη στην οδό Πάρνηθος, όπου εντοπίστηκε σε ελαφρά κατάσταση μέθης σε οικοδομή που δούλευε ως οικοδόμος. Τα πρώτα λόγια του μετά την αποτρόπαια πράξη του ήταν: «Σκότωσα τη γυναίκα μου και δεν το μετανιώνω». Συνέχισε λέγοντας: «Μου έτρωγε λεφτά. Διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση εδώ και πολλά χρόνια με διαφορετικούς άνδρες. Δεν μπορούσα να βλέπω τον φίλο της να οδηγεί το αυτοκίνητο και φωτογραφίες του στο Facebook». 

Παρ' όλ' αυτά, τα όσα υποστήριξε ο 50χρονος φέρεται να μην ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, καθώς σύμφωνα με τους γείτονες του θύματος, επρόκειτο για μία γυναίκα αξιοπρεπή.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1e57c11s8pl)