Εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα σχετικά με το έγκλημα στην Εύβοια, με θύμα μια 63χρονη γυναίκα, που βρέθηκε μαχαιρωμένη μέσα στο σπίτι της στη Χαλκίδα.

Το πρωί της Δευτέρας μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα» ο Αθανάσιος Τάρτης, δικηγόρος της οικογένειας του θύματος αλλά και οικογενειακός φίλος, σχετικά με την υπόθεση. Ο κ. Τάρτης σχετικά με το κατά πόσο ήταν γνωστός του θύματος ο δράστης ανέφερε αρχικά: «Δεν ξέρω αν ο δράστης ήξερε για το θύμα γιατί και το δωμάτιο που ερευνήθηκε από τον δράστη ήταν αυτό της εντολέως μου, δηλαδή της κόρης του θύματος. Η λέξη ερευνήθηκε δεν είναι σωστή γιατί ήταν σαν να έχει πέσει βόμβα».

Στη συνέχεια ο δικηγόρος είπε: «Ο δράστης δεν πρόλαβε να πάει να ψάξει και στα υπόλοιπα δωμάτια, καθώς έγινε αντιληπτός από το θύμα» και πρόσθεσε ότι «η εντολέας μου εκτός από τη δουλειά της σε εργοστάσιο, είχε και μία παράλληλη επιχειρηματική δραστηριότητα, οπότε είναι πολύ πιθανό να θεωρούσαν ότι κρατά μετρητά στο σπίτι».

Ο κ. Τάρτης ανέφερε ακόμη πως «η έκκληση της κόρης είναι πραγματικά όποιος γνωρίζει κάτι να βοηθήσει να βρεθεί ο δράστης».

Σχετικά με το σενάριο το ότι ο δράστης είναι από το κοντινό περιβάλλον, είπε ότι είναι ένα σενάριο που εξετάζεται και πως το θύμα αναγνώρισε τον δράστη. Όπως τόνισε: «Όταν είδε ότι δεν είχε πεθάνει η γυναίκα, όταν την έριξε από τη σκάλα, πήγε και την αποτέλειωσε με το μαχαίρι».

Τέλος, ο δικηγόρος ανέφερε ότι δεν είχε δεχθεί απειλές η εντολέας του ή κάτι που να της κίνησε την προσοχή, ωστόσο οι Αρχές τον ενημέρωσαν πως το έγκλημα έγινε από κάποιον που ήταν κοντά.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1e84jp24am9)