Για το νέο θύμα γυναικοκτονίας, τη 40χρονη που μαχαιρώθηκε μέχρι θανάτου από τον πρώην σύζυγό της στο Μενίδι, μίλησε η δικηγόρος της οικογένειάς της, Βούλα Δημητριάδη, στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα».

Όπως αποκάλυψε, το θύμα που είχε καταγγείλει τον πρώην σύζυγό της για ενδοοικογενειακή βία, δεν είχε κληθεί να καταθέσει στη δίκη, η οποία ήταν προγραμματισμένη να διεξαχθεί μία ημέρα μετά τη δολοφονία της. Η δικηγόρος επίσης ανέφερε ότι ο 50χρονος δράστης κακοποιούσε πέραν της γυναίκας του και τα παιδιά τους, ενώ τόνισε ότι θα κινηθούν οι διαδικασίες για να του αφαιρεθεί η γονική μέριμνα για το ανήλικο παιδί ηλικίας 15 ετών.

Τέλος, η Βούλα Δημητριάδου κατήγγειλε ότι η σορός της 40χρονης βρισκόταν «στο πουθενά» επί 5 ώρες από τη στιγμή που εντοπίστηκε δολοφονημένη στη μέση του δρόμου.


Απολογείται σήμερα ο δράστης

Ενώπιον της ανακρίτριας θα απολογηθεί σήμερα για τη δολοφονία της εν διαστάσει συζύγου του, την οποία διέπραξε «σε ήρεμη ψυχική κατάσταση» ο 50χρονος δράστης.

Ο ίδιος φέρεται να έχει παραδεχθεί στους αστυνομικούς πως έστησε καρτέρι σε σημείο κοντά στο σπίτι του θύματος και στη συνέχεια τη σκότωσε, γιατί «του έτρωγε τα λεφτά με άλλον άντρα». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κατηγορούμενος σήμερα θα επιχειρήσει να πείσει πως το έγκλημα δεν προσχεδιάστηκε και έγινε εν βρασμώ ψυχής.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1e86p43klpl)