Συγκλονίζει με τα λόγια που περιγράφει ο αδερφός της την άτυχη 57χρονη κομμώτρια από την Πάτρα, που έχασε απροσδόκητα τη ζωή της μετά από μια επέμβαση λιποαναρρόφησης στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, μιλώντας στην κάμερα εκπομπής του Alpha, ανέφερε πως η κομμώτρια ήταν ένα ιδιαίτερα αγαπητό πρόσωπο που δεν έχει πειράξει ποτέ κανέναν,λέγοντας πως ήταν ένας «άγγελος»!

«Δεν πατούσε ούτε μυρμήγκι, αγαπούσε όλο τον κόσμο, ήτανε η Χαρά προσωποποιημένη. Ήταν η χαρά της ζωής. Η αδελφή μου ήταν ένας άγγελος. Την αγαπούσε όλος ο κόσμος», είπε χαρακτηριστικά ο αδερφός της 57χρονης κομμώτριας.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1eibwy4hkox)

Παράλληλα, μίλησε και η κόρη της 57χρονης περιγράφοντας όλα όσα έζησε εκείνη την τραγική ημέρα που η μητέρα της έχασε έτσι άδικα και αναπάντεχα τη ζωή της.

«Η επέμβαση έγινε στις 12 το μεσημέρι, ο γιατρός μας διαβεβαίωσε ότι όλα πήγαν καλά. Πήγαμε σπίτι και λίγο αργότερα η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες», είπε αρχικά η κόρη της 57χρονης.

Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Δεν μπορούσε να μιλήσει η μαμά μου. Πήρα την Αστυνομία και με περιπολικό την μεταφέραμε στο Γενικό Κρατικό Νίκαιας. Οι γιατροί έπεσαν πάνω κατά πάνω. Μάλιστα τη διασωλήνωσαν όμως δεν τα κατάφερε».