Δολοφονία με θύμα έναν 45χρονο στο Κιλκίς.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (20/05), όταν ο 45χρονος έπεσε νεκρός από τα πυρά ενός 54χρονου κτηνοτρόφου, στην περιοχή των Μουριών.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, λίγο πριν από τις 11 το βράδυ ο 45χρονος μετέβη, με σκοπό τη διάρρηξη και την κλοπή, μαζί με άλλα τρία άτομα στην κτηνοτροφική μονάδα που ανήκει στον 54χρονο άνδρα, ο οποίος βρισκόταν εκεί. Ο κτηνοτρόφος τούς αντιλήφθηκε και πυροβόλησε με κυνηγετική καραμπίνα κατά των ατόμων, με συνέπεια να τραυματίσει τον 45χρονο.

Μετά τους πυροβολισμούς, ο 45χρονος και τα υπόλοιπα άτομα επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και τράπηκαν σε φυγή, ωστόσο λίγο αργότερα εντοπίστηκαν από την ΕΛ..ΑΣ. Τότε διαπιστώθηκε πως ο 45χρονος είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Ο 54χρονος κτηνοτρόφος, αλλά και τα άτομα που ήταν μαζί με το 45χρονο θύμα συνελήφθησαν. Πρόκειται για έναν 38χρονο, τον 15χρονο γιο του και έναν 16χρονο, φίλο του 15χρονου, σε βάρος των οποίων σχηματίζεται δικογραφία για απόπειρα ληστείας. Σε βάρος του 54χρονου κτηνοτρόφου που πυροβόλησε και σκότωσε τον 45χρονο σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία.

Το Τμήμα Ασφαλείας Κιλκίς ενεργεί προανάκριση.