Κοντά στα ίχνη του δολοφόνου της 63χρονης γυναίκας στη Χαλκίδα, που βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της βρίσκονται οι αστυνομικές Αρχές. Οι έρευνες των αστυνομικών εστιάζουν σε πρόσωπο που γνώριζε το θύμα καθώς δεν βρέθηκε καμία παραβίαση του σπιτιού.

Οι αστυνομικοί από τις 14 Μαΐου όπου και τελικά διαπιστώθηκε ότι η αιτία θανάτου της γυναίκας δεν ήταν από πτώση της, αλλά από πέντε μαχαιριές που δέχτηκε στην περιοχή του αυχένα και του λαιμού, εργάζονται με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να αποκαλύψουν τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής της 63χρονης γυναίκας.

Ο κλοιός των ερευνών των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ φαίνεται τα τελευταία 24ωρα να σφίγγει όλο και περισσότερο γύρω από τους δράστες, αφού τα στοιχεία που έχουν στη διάθεση τους οι αστυνομικοί βάζουν στο «κάδρο» των ερευνών ένα συγκεκριμένο άτομο.

Διαβάστε επίσης: 
Χαλκίδα: Συνεχίζεται το θρίλερ της στυγερής δολοφονίας της 63χρονης - Βρέθηκαν αποτυπώματα & DNA

Στα ίχνη του δράστη

Μάλιστα το πρόσωπο αυτό εντάσσεται στο ευρύτερο περιβάλλον της άτυχης γυναίκας και οι αστυνομικοί ψάχνουν να βρουν τα δεδομένα που θα μετατρέψουν τις ενδείξεις που έχουν σε αποδείξεις. 

Οι αστυνομικοί έχουν σκανάρει σπιθαμή προς σπιθαμή το σπίτι της 63χρονης γυναίκας προκειμένου να εντοπίσουν κάποιο λάθος ή ίχνος  του δράστη. Προς το παρόν τα αποτυπώματα που έχουν πάρει από τους χώρους του σπιτιού δεν βοηθούν.

Παράλληλά φαίνεται ότι το θύμα δεν πάλεψε ή δεν ήρθες σε επαφή με το δολοφόνο της, καθώς σε δείγματα βιολογικού υλικού που ελήφθησαν από τα νύχια της δεν τακτοποιήθηκε dna άλλου άτομου.

Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών έχουν μπει και κάμερες ασφαλείας, οι οποίες χτενίζονται από τους αστυνομικούς προκειμένου να εντοπιστούν ποια ήταν τα τελευταία άτομα που βρέθηκαν στο σπίτι της 63χρονης.

Όλα πάντως δείχνουν ότι ο δράστης έτρεφε μεγάλο μίσος για τη γυναίκα. Καθώς όπως φαίνεται αρχικά έριξε από την εσωτερική σκάλα του σπιτιού τη 63χρονη και στη συνέχεια την κάρφωσε πέντε φορές με ένα κουζινομάχαιρο στο αυχένα.