Απαντήσεις στα ερωτήματα για τα αίτια θανάτου της 57χρονης κομμώτριας από την Πάτρα, αναμένεται να δώσει το πόρισμα του τεχνικού συμβούλου που διόρισε η οικογένεια της άτυχης γυναίκας.

«Πας για κάτι απλό, δίνεις ένα κάρο λεφτά και συμβαίνει αυτό. Φοβερό», είπε φίλη της 57χρονης.

Ο θάνατος της παραμένει μυστήριο, με τον πλαστικό χειρουργό Πέτρο Σαράκη να επισημαίνει πως τα εξανθήματα στα πόδια ίσως μαρτυρούν μια εκτεταμένη μόλυνση. «Στο εξάνθημα όντως μας πάει εκεί στη μόλυνση που προκαλεί συψαιμία, θρόμβους και αιμορραγίες στον εγκέφαλο και άλλα σημεία», δήλωσε.

Απανωτές θρομβώσεις είχε εμφανίσει και το 29χρονο μοντέλο από τη Βραζιλία που τον περασμένο Νοέμβριο κατέληξε εντελώς αναπάντεχα μία μέρα μετά την λιποαναρρόφηση. Η Λουάνα Αντράντε, 29 ετών, πέθανε μετά από λιποαναρρόφηση στο γόνατο.



Λιποαναρόφηση: Η μέθοδος των διασήμων


Όλα συνηγορούν στο ότι η 57χρονη γυναίκα από την Πάτρα υποβλήθηκε σε μια μέθοδο λιποαναρρόφησης που γίνεται με χρήση υπερήχων, τοπική αναισθησία και όπως ισχυρίζεται το περιβάλλον του γιατρού που την έκανε είναι τόσο απλοϊκή που ούτε καν προεγχειρητικό έλεγχο δεν χρειαζόταν.

«Ήταν τόσο απλή η χειρουργική επέμβαση σαν να σφραγίζεις δόντι ή να αφαιρείς σπίλο… Δεν χρειαζόταν προεγχειρητικός έλεγχος», ανέφερε το περιβάλλον του γιατρού.

Heidi Montag, Tara Reid, Emmy Schumer και Khloe Kardashian είναι μερικές από τις celebrities που έχουν κάνει λιποαναρρόφηση, με τη διάσημη τραγουδίστρια Sia μάλιστα να αστειεύεται με τους followers της. «Έκανα δύο φορές λιποαναρρόφηση στο πηγούνι μου, νομίζοντας ότι είχα διπλοσάγονο και αποδείχθηκε ότι ήταν μύες που χρησιμοποιούσα για να τραγουδάω. Ήμουν τόσο ανασφαλής», είπε η τραγουδίστρια.

Και στην εγχώρια showbiz, πολλοί είναι εκείνοι που έχουν πει δημόσια πως έχουν δοκιμάσει αυτή τη μέθοδο για να χάσουν κιλά, όπως ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Πάτρα: Αναπάντητα ερωτήματα για την 57χρονη


Την ώρα που αναμένεται το πόρισμα της ιατροδικαστικής εξέτασης, ειδικοί εξηγούν στοLive News πως τα συμπτώματα που περιέγραψε η κόρη της 57χρονης παραπέμπουν σε σύνδρομο τοξικού σοκ.

«Η μητέρα μου άρχισε να πονά και να έχει ναυτίες. Το βράδυ ένιωσε πόνους στα πόδια, ζαλιζόταν και πονούσε έντονα το κεφάλι της. Με το που γυρίσαμε σπίτι άρχισε να έχει και έντονο πόνο στο στομάχι. Τα πόδια της έβγαζαν φουσκάλες», είπε η κόρη της 57χρονης.

Οι ναυτίες, οι ζαλάδες και τα εξανθήματα στο πόδι που μοιάζουν με ηλιακό έγκαυμα είναι συμπτώματα που συναντάται και στο σύνδρομο του τοξικού σοκ.

Σε κάθε περίπτωση πάντως κανείς δεν γνωρίζει αν τελικά η αιτία θανάτου ήταν η μόλυνση με τον ιατροδικαστή που έχει αναλάβει την υπόθεση να δώσει τις απαντήσεις.