Στο Κιλκίς κτηνοτρόφος πυροβόλησε και σκότωσε έναν Γεωργιανό καθώς φέρεται να επιχείρησε να τον ληστέψει μαζί με ακόμα 3 άτομα. Η συνήγορός τους ωστόσο ισχυρίζεται πως δεν υπάρχει αποπειρα ληστείας και πίσω απο την πράξη κρύβεται υπόθεση ασέλγειας.

Ξεσπά η μητέρα του κτηνοτρόφου

«Κοιμόταν το παιδί μου και πήγαν αυτοί να ληστέψουνε», είπε στο STAR η μητέρα του κτηνοτρόφου.

Ξάδελφος κτηνοτρόφου: «Προσπάθησαν να του σπάσουν την πόρτα με τσεκούρια και πυροσβεστήρα».

Μέσα σε αυτό το δωμάτιο, στην κτηνοτροφική του μονάδα, κοιμόταν ο κατηγορούμενος, 'οπως έκανε κάθε βράδυ καθώς φοβόταν μην του κλέψουν τα ζωντανά. Τέσσερα άτομα λίγο μετά τις 10.30, προσέγγισαν το χώρο και προσπάθησαν να παραβιάσουν την πόρτα του δωματίου.

«Χτύπησαν την πόρτα σήκω , ξύπνα άνοιξε, τσεκουριές έχει η πόρτα και με τον πυροσβεστήρα έσπασαν το τζάμι, έβαλε ο άλλος το χέρι στην πόρτα φοβήθηκε το παίδι λέει θα με σκοτώσουν. Πυροβόλησε με κλειστή την πόρτα για εκφοβισμό».

Το θύμα είχε αποφυλακιστεί το 2019


Η σφαίρα απο την καραμπίνα του κτηνοτρόφου τραυμάτισε θανάσιμα έναν από τους τέσσερις. Το θύμα ήταν 45 ετών, υπήκοος Γεωργίας ο οποίος το 2019 είχε αποφυλακιστεί απο το κατάστημα κράτησης Αλικαρνασσού.

«Ούτε τους πείραξε, ούτε τον ξέραμε αυτόν τον άνθρωπο, βγήκε από τη φυλακή και ήρθε να κλείσει το δικό μου το σπίτι», προσθέτει η μητέρα.

Οι υπόλοιποι τρείς ήταν φίλοι του θύματος, οι δυο ανήλικοι. Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κτηνοτρόφος πριν 2 χρόνια είχε προσλάβει έναν από τους ανήλικους στη μονάδα του όμως επειδή τον έκλεβε τον απέλυσε. Η δικηγόρος των τριών κατηγορουμένων, δήλωσε πως πίσω απο την υπόθεση κρύβεται κάτι άλλο κι όχι η απόπειρα ληστείας.

Ήταν άνθρωπος της εκκλησίας

Ο πατέρας του δράστη -με δάκρυα στα μάτια- μιλά για το παιδί του λέγοντας πως στη ζωή του δεν έχει πειράξει ούτε μυρμήγκι.

«Άνθρωπος της εκκλησίας. Εγώ θα πεθάνω κορίτσι μου, δεν ξέρω τι να κάνω. Τη νύχτα πήρε το παιδί που ήταν στο περιπολικό λέει μπαμπά φεύγω είμαι με την αστυνομία έκανα....».

Ο κτηνοτρόφος θα δώσει εξηγήσεις στον ανακριτή την Παρασκευή ενώ οι υπόλοιποι 3 την Πέμπτη.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1feabt8xckp)