Ο δήμαρχος Πειραιά, κ. Γιάννης Μώραλης, μίλησε στο Ρ/Σ Παραπολιτικά 90.1 fm στην εκπομπή «Στον αέρα» με τη δημοσιογράφο Νίκη Λυμπεράκη. Με αφορμή τις «Ημέρες Θάλασσας» υποστήριξε ότι «είναι η δέκατη χρονιά, είναι η σύνδεση του Πειραιά με τη θάλασσα. Το μέλλον του Πειραιά κοιτάζει προς τη θάλασσα. Είναι ένα δεκαήμερο εκδηλώσεων, έχουν φτάσει πλέον 100 εκδηλώσεις. Είναι πάρα πολλοί τομείς είναι εκπαιδευτικοί, αθλητικοί, ψυχαγωγικοί, πολιτιστικοί όλες οι εκδηλώσεις είναι δωρεάν».

Ο Γιάννης Μώραλης στην Νίκη Λυμπεράκη "Στον αέρα"  22-05-24

«Τα μεγάλα μας event είναι το street party στην Τρούμπα, είναι το θερινό σινεμά στον όρμο της Αφροδίτης, είναι η επίδειξη μόδας στον Εμπορικό Σύλλογο. Όλες τις εκδηλώσεις δεν τις οργανώνει ο δήμος τις επιμελείται ο δήμος, τις οργανώνουν φορείς και πολίτες του Πειραιά. Είναι μια γιορτή που την οργανώνει ο Πειραιάς και την συντονίζει ο δήμος. Καλούμε όλο τον κόσμο και από τον Πειραιά και από την Αττική να έρθει» συμπλήρωσε.

«Ξεκινάμε αύριο με τη συναυλία των Onirama στο Δημοτικό Θέατρο και κλείνουμε στις 2 Ιουνίου. Θα είναι ένα πολύ ενδιαφέρον δεκαήμερο στον Πειραιά», κατέληξε ο κ. Μώραλης.