Νέα σοκαριστικά ντοκουμέντα από τη από την άγρια γυναικοκτονία στο Μενίδι, φέρνει στο φως το Star. Είναι εικόνες που δείχνουν ότι ο πρώην σύζυγός της, δεν είχε ίχνος μεταμέλειας μετά το έγκλημα. Θα δείτε για πρώτη φορά τη στιγμή που ο δράστης προσεγγίζει την άτυχη γυναίκα, αλλά και το πώς στη συνέχεια πηγαίνει στο ξενοδοχείο ατάραχος. Η Τασούλα Παπανικολάου έχει εξασφαλίσει τις εικόνες που σοκάρουν.

Στο ντοκουμέντο ο 50χρονος γυναικοκτόνος προσεγγίζει την 40χρονη Ενκελέιντα. Η ώρα είναι 5.51.48. Η γυναίκα φορά όπως φαίνεται μία άσπρη ζακέτα και αιφνιδιάζεται. Ελάχιστα λεπτά μετά, δολοφονεί την άτυχη γυναίκα. Τι κάνει o δράστης στη συνέχεια; Όπως φαίνεται σε δεύτερο ντοκουμέντο, όχι μόνο φεύγει από τον τόπο του εγκλήματος αλλά πηγαίνει στο ξενοδοχείο όπου έμενε και λειτουργεί ατάραχος, σαν να μην έχει συμβεί κάτι.

Περιμένει την υπάλληλο στη ρεσεψιόν, κρατά και ανοίγει το πορτοφόλι του. Έχει την ψυχραιμία να περιμένει προκειμένου να πάρει το κλειδί του δωματίου του και να ανοίξει κουβέντα με την υπάλληλο. Στη συνέχεια, παίρνει το κλειδί και φεύγει με σταθερό βήμα προς το ασανσέρ.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1gdhcvnyr2h)

Γυναικοκτονία στο Μενίδι: Τι είπε στην απολογία του ο 50χρονος


Στην απολογία του είπε για αυτή τη συμπεριφορά του μετά το έγκλημα, ότι οι κινήσεις του ήταν μηχανικές.

«Περνούσε ένα ταξί, σήκωσα το χέρι, το σταμάτησα, γύρισα στο ξενοδοχείο. Ήμουν εκτός εαυτού, δεν κατάλαβα πως έφτασα εκεί, γι' αυτό δεν πήγα να παραδοθώ. Δεν προσπάθησα να εξαφανιστώ, δεν θυμάμαι γιατί πέταξα το κινητό, δεν απομακρύνθηκα, σε διπλανή οικοδομή είχα πάει» είπε ο δράστης.