Η οικογένεια του Μάικλ Μόσλεϊ αναχώρησε σήμερα από το νησί της Σύμης, δύο ημέρες μετά την τραγική ανεύρεση της σορού του. Η σύζυγός του, Κλερ, και τα τέσσερα παιδιά τους, εθεάθησαν να επιβιβάζονται στο πλοίο με προορισμό τη Ρόδο, σύμφωνα με τη Mirror.

Το θλιβερό αυτό γεγονός έχει συγκλονίσει την κοινή γνώμη, και η βρετανική Daily Mail δημοσίευσε ένα γράφημα που παρουσιάζει τη μοιραία διαδρομή που ακολούθησε ο γνωστός παρουσιαστής Μάικλ Μόσλεϊ, λίγο πριν βρει τραγικό θάνατο στη Σύμη. Το γράφημα καταγράφει την πορεία του Μόσλεϊ πάνω στα βράχια, σε συνθήκες καύσωνα, γεγονός που προφανώς συνέβαλε στο θλιβερό τέλος.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d1wxu3nh16td)

Ο 67χρονος παρουσιαστής βρισκόταν με την παρέα του στην παραλία του Αγίου Νικολάου και γύρω στη 13:30 το μεσημέρι αποφάσισε να γυρίσει στο σπίτι όπου διέμενε στο Γυαλό για να ξεκουραστεί.

Έχοντας μαζί του μια ομπρέλα, ένα μικρό μπουκάλι νερό και ένα καπέλο ξεκίνησε να σκαρφαλώνει μια απότομη πλαγιά από το Πέδι μέχρι την κορυφή του λόφου με θέα την παραλία της Αγίας Μαρίνας.

mosley2-1

Να σημειωθεί πως εξετάζεται το ενδεχόμενο ο παρουσιαστής φεύγοντας από το Πέδι να μπερδεύτηκε και αντί να κινηθεί αριστερά προς τον Γυαλό Σύμης να πήρε τη διαδρομή δεξιά του, που οδηγούσε προς την Αγία Μαρίνα.

Κάμερα ασφαλείας κατέγραψε τον Μόσλεϊ στη μαρίνα του χωριού Πέδι το μεσημέρι της Τετάρτης. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 67χρονος φαίνεται να κατεβαίνει μια πλαγιά, που βρίσκεται κοντά σε έναν περιμετρικό φράχτη και στη συνέχεια να χάνεται από την κάμερα.

mosley2-2

Ο Μόσλεϊ ανέβηκε την πλαγιά, εντόπισε την παραλία και άρχισε να κατεβαίνει προς τα εκεί.

Λίγο πριν φτάσει πιθανότατα αισθάνθηκε κάποια αδιαθεσία, κάθισε να ξεκουραστεί και ξεψύχησε.