Ολοσχερώς κάηκε η τριώροφη πολυκατοικία στα Κάτω Πατήσια από τη φωτιά που ξέσπασε στο ισόγειό της, το βράδυ του Σαββάτου.

Ειδικότερα, η φωτιά εκδηλώθηκε λίγο πριν τις 11 το βράδυ, στον ισόγειο χώρο τριώροφης πολυκατοικίας στη συμβολή των οδών Ψαρουδάκη και Παρασκευοπούλου.

Η κινητοποίηση της Πυροσβεστικής ήταν μεγάλη, καθώς στο σημείο βρέθηκαν και επιχείρησαν 22 πυροσβέστες με 6 οχήματα, αλλά και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, καταφέρνοντας να θέσουν υπό έλεγχο την κατάσταση γύρω στη 1:30 τα ξημερώματα.

Διαβάστε ακόμα: Προειδοποίηση Λέκκα: ''Φόβοι για νέες πλημμύρες στη Θεσσαλία''

Σημειώνεται πως η φωτιά ξέσπασε σε χώρο που παλαιότερα στέγαζε κατάστημα επίπλων και για τον σκοπό αυτό, οι φλόγες εξαπλώθηκαν τόσο σε άλλους χώρους της πολυκατοικίας, όσο και σε παρακείμενα οικήματα.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d215cqz89dnt)

Κάτω Πατήσια: Απεγκλωβίστηκαν δύο ηλικιωμένες γυναίκες από την Πυροσβεστική

Μάλιστα, η Πυροσβεστική χρειάστηκε να απεγκλωβίσει δύο ηλικιωμένες γυναίκες από τον πρώτο όροφο, ενώ η μία παρελήφθη από το ΕΚΑΒ με αναπνευστικά προβλήματα. Κατά την κατάσβεση έγινε έλεγχος και στους υπόλοιπους ορόφους για τυχόν άλλους εγκλωβισμένους, ενώ θα ακολουθήσει μελέτη στατικότητας σε ολόκληρο το οίκημα.

Στο μεταξύ, η φωτιά προκάλεσε ζημιές σε τουλάχιστον 6 σταθμευμένα οχήματα, ενώ ζημιές έχουν προκληθεί και στους εξωτερικούς χώρους διαμερισμάτων (τέντες και παντζούρια), σε άλλες δύο πολυκατοικίες.

Glomex Player(40599x1hkkig7d8l, v-d2179n4cq97d)