Δεν έχουν διευκρινιστεί οι λόγοι που το φορτηγό του ΔΕΔΔΗΕ, στο δρόμο από την Κωμιακή στο Ανέφαμα της Νάξου, εξετράπη της πορείας του και ντελάπαρε στη μέση του δρόμου το απόγευμα της Κυριακής 28 Σεπτεμβρίου. Ο χειριστής του οχήματος ήταν μόνος σε αυτό και τραυματίστηκε. Έτσι, αφού στο σημείο βρέθηκαν άντρες της Πυροσβεστικής, που τον απεγκλώβισαν, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας του κυκλαδίτικου νησιού. 

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, το φορτηγό του ΔΕΔΔΗΕ βρισκόταν στην περιοχή στο πλαίσιο εργασιών αποκατάστασης βλάβης στο δίκτυο ηλεκτροδότησης της Κωμιακής.

fortigo_deddie_troxaio-1
fortigo_deddie_troxaio-33

Νάξος: Πήρε φωτιά κολόνα της ΔΕΗ

Υπενθυμίζεται ότι χθες το μεσημέρι είχε εκδηλωθεί φωτιά σε κολόνα της ΔΕΗ απέναντι από το χωριό. Ο πρόεδρος της κοινότητας Αντώνης Χωρινόπουλος, ειδοποίησε αμέσως την Πυροσβεστική και τον ΔΕΔΔΗΕ, με αποτέλεσμα να υπάρξει έγκαιρη παρέμβαση και να αποφευχθεί η εξάπλωση πυρκαγιάς. Η βλάβη προκάλεσε πολύωρη διακοπή ρεύματος στην Κωμιακή, με την ηλεκτροδότηση να αποκαθίσταται περίπου στις 9:00 το βράδυ.


fortigo_deddie_troxaio-44

Το πρωί της Κυριακής συνεργεία του ΔΕΔΔΗΕ επέστρεψαν για την πλήρη αποκατάσταση της βλάβης, προκαλώντας νέα διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 11:00 έως τις 15:00. Το φορτηγό που ενεπλάκη στο τροχαίο ακολουθούσε την πορεία επιστροφής του προς τη Χώρα, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ανετράπη.

Οι αρμόδιες αρχές διερευνούν τα αίτια του ατυχήματος.

Πηγή: naxostimes.gr