«Άγιο» είχαν οδηγοί αυτοκινήτων στην περιοχή Μάννα της Σύρου, όταν ένα μεγάλο δέντρο κατέρρευσε εξαιτίας των σφοδρών ανέμων που πνέουν στο νησί και προσγειώθηκε πάνω στα οχήματά τους.

Διαβάστε: Θυελλώδεις άνεμοι σάρωσαν την Κεντρική Μακεδονία: Έπεσαν δέντρα στη Θεσσαλονίκη, 710 κλήσεις στην Πυροσβεστική (Εικόνες & βίντεο)

Σύμφωνα με το cyclades24.gr, παρά την επικινδυνότητα, δεν υπήρξαν τραυματισμοί ούτε υλικές ζημιές στα αυτοκίνητα. Οι οδηγοί κατάφεραν να περάσουν μέσα από φύλλα και κλαδιά που είχαν καλύψει το οδόστρωμα χωρίς να χάσουν τον έλεγχο. Το περιστατικό θα μπορούσε να είχε πολύ σοβαρές συνέπειες, καθώς υπήρχε κίνδυνος τα οχήματα να εκτραπούν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, αν πλησίαζε άλλο αυτοκίνητο.

Άμεσα ενημερώθηκαν η Αστυνομία και η Πυροσβεστική, οι οποίες έσπευσαν στο σημείο για την απομάκρυνση του δέντρου και τη διασφάλιση της κυκλοφορίας.