Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονη για ATM προϊόντων κάνναβης χωρίς σύστημα ταυτοποίησης ηλικίας - Κατασχέθηκαν 362 συσκευασίες (Εικόνα)
Το ATM βρισκόταν σε εξωτερικό δημόσιο χώρο στον Εύοσμο
Η 47χρονη είναι η νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της εταιρείας που τοποθέτησε και λειτουργούσε, χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές το ATM προϊόντων κάνναβης στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης
Το βράδυ της Πέμπτης (16/4) συνελήφθη 47χρονη, καθώς εντοπίστηκε στον ΕύοσμοΘεσσαλονίκηςαυτόματος πωλητής προϊόντων κάνναβης, ο οποίος δεν είχε εγκατεστημένο σύστημα ηλεκτρονικής ταυτοποίησης ηλικίας, με αποτέλεσμα να επιτρέπεται η ελεύθερη και ανεξέλεγκτη πρόσβαση ανηλίκων σε αυτά.
Θεσσαλονίκη: Χειροπέδες σε 47χρονη για ATM προϊόντων κάνναβης χωρίς σύστημα ταυτοποίησης ηλικίας
Η 47χρονη είναι η νόμιμη εκπρόσωπος και διαχειρίστρια της εταιρείας που τοποθέτησε και λειτουργούσε, χωρίς τις απαιτούμενες προδιαγραφές, το μηχάνημα. Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο συγκεκριμένος αυτόματος πωλητής δεν δεχόταν κέρματα και χαρτονομίσματα, αλλά διέθετε προϊόντα μόνο με τη χρήση τραπεζικής κάρτας.
Από τις προθήκες του μηχανήματος κατασχέθηκαν 362 συσκευασίες περιέχουσες άνθη κάνναβης, εκχύλισμα σοκολάτας και προτυλιγμένα τσιγάρα με υψηλή συγκέντρωση, οι οποίες αναγράφουν ότι πρόκειται για νόμιμα προϊόντα. Μετά τη σύλληψη της 47χρονης, η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.