Νέα σεισμική δόνηση, μεγέθους 4,3 Ρίχτερ κατεγράφη στις 04:47 του Σαββάτου (25/4), με επίκεντρο στο θαλάσσιο χώρο 21 χλμ. νοτιοδυτικά του Γούδουρα Λασιθίου στην Κρήτη, σύμφωνα με ανακοίνωση από το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών.

Διαβάστε: Σεισμός 5,7 Ρίχτερ στην Κρήτη: "Δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα", αναφέρει ο δήμαρχος Σητείας στο parapolitika.gr (Βίντεο)


Κρήτη: Τι είπε ο δήμαρχος Σητείας για τον χθεσινό σεισμό

Υπενθυμίζεται πως σεισμός μεγέθους 5,7 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε χθες, Παρασκευή (24/4), στις 06:18 στο Λασίθι Κρήτης, με το επίκεντρο να εντοπίζεται στη θαλάσσια περιοχή νότια του Γούδουρα. Το εστιακό βάθος εντοπίζεται στα 9.7 χιλιόμετρα, βάσει της Αναθεωρημένης Λύσης του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών. Για τη σεισμική δραστηριότητα μίλησε στο parapolitika.gr, o δήμαρχος Σητείας, Γιώργος Ζερβάκης.

Δήμαρχος Σητείας για σεισμό στην Κρήτη: "Δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα"

Ο δήμαρχος Σητείας ανέφερε στο parapolitika.gr πως:«Δεν έχουν καταγραφεί προβλήματα». Παράλληλα, πραγματοποιήθηκαν προληπτικοί έλεγχοι στα σχολεία της περιοχής, με τους διευθυντές των μονάδων να βρίσκονται στις θέσεις τους για την ασφάλεια των μαθητών.