Εκτροπή οχήματος τα ξημερώματα στον Κηφισό: Έκλεισε για 45 λεπτά η κυκλοφορία - Φθορές σε κιγκλιδώματα και δύο ακόμη αυτοκίνητα (Βίντεο)
Πώς έγινε το τροχαίο
Το τροχαίο στον Κηφισό σημειώθηκε στο ύψος της Αγίας Άννης, με ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του, να σπάει τα κιγκλιδώματα, αλλά και ταυτόχρονα να χτυπά με δύο ακόμη οχήματα
Για 45 λεπτά διεκόπη η κυκλοφορία τα ξημερώματα του Σαββάτου στον Κηφισό, λόγω τροχαίου ατυχήματος με εκτροπή αυτοκινήτου, που σημειώθηκε στο ρεύμα προς Πειραιά, στην περιοχή του Ρέντη.
Σύμφωνα με αναφορές, η κυκλοφορία είχε διακοπεί για περίπου 45 λεπτά και μόνο κατά διαστήματα άνοιγε η δεξιά λωρίδα, για να περνούν κάποια οχήματα, με συνέπεια να σχηματιστεί ουρά σχεδόν δύο χιλιομέτρων. Πληροφορίες από την Τροχαίας αναφέρουν ότι παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κανένας εκ των εμπλεκόμενων δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Δύο οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο με τη χρήση γερανών.
Εκτροπή οχήματος τα ξημερώματα στον Κηφισό: Φθορές σε κιγκλιδώματα και δύο ακόμη αυτοκίνητα (Βίντεο)
Συγκεκριμένα, το περιστατικό σημειώθηκε στο ύψος της Αγίας Άννης, με ένα αυτοκίνητο να εκτρέπεται της πορείας του, να σπάει τα κιγκλιδώματα, αλλά και ταυτόχρονα να χτυπά με δύο ακόμη οχήματα -υπό συνθήκες που διερευνώνται. Το όχημα είχε σταματήσει χτυπημένο στη μεσαία λωρίδα, ενώ υπήρχε εκροή λαδιών. Στο σημείο έσπευσαν περιπολικά της Τροχαίας καθώς και πυροσβέστες που ανέλαβαν να καθαρίσουν το οδόστρωμα και να ρίξουν πριονίδι στα λάδια.Σύμφωνα με αναφορές, η κυκλοφορία είχε διακοπεί για περίπου 45 λεπτά και μόνο κατά διαστήματα άνοιγε η δεξιά λωρίδα, για να περνούν κάποια οχήματα, με συνέπεια να σχηματιστεί ουρά σχεδόν δύο χιλιομέτρων. Πληροφορίες από την Τροχαίας αναφέρουν ότι παρά τη σφοδρότητα της σύγκρουσης κανένας εκ των εμπλεκόμενων δεν τραυματίστηκε σοβαρά. Δύο οχήματα απομακρύνθηκαν από το σημείο με τη χρήση γερανών.
En