Στη σύλληψη ενός 68χρονου στη Σκιάθο προχώρησαν οι αρχές την Κυριακή (3/5) το μεσημέρι, για υπόθεση ναρκωτικών αλλά και για επίθεση σε λιμενικούς και δικαστικούς λειτουργούς. Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο άνδρας εντοπίστηκε να παραλαμβάνει δύο ασυνόδευτες χειραποσκευές μέσα από τουριστικό σκάφος που ήταν δεμένο στο παλιό λιμάνι της Σκιάθου.

Διαβάστε: Αττική: Τρεις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών - Πάνω από 15 κιλά κάνναβης και κοκαΐνη στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. (Βίντεο)

Σε έλεγχο που του έγινε εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 14 δέματα που περιείχαν ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 13 κιλών και 320 γραμμαρίων, ενώ κατά τη διάρκεια του ελέγχου επιτέθηκε σε δικαστικούς και λιμενικούς. Δεύτερος εμπλεκόμενος, ο οποίος βρισκόταν κοντά στο σημείο, βλέποντας την εξέλιξη προσπάθησε να διαφύγει και αναζητείται στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Η αξία των ναρκωτικών εκτιμάται ότι ανέρχεται σε 333.000 ευρώ, με το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου να διενεργεί την προανάκριση.

skiathos-narkotika