Αττική Οδός: Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις λόγω ασφαλτόστρωσης
Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία
Από το βράδυ της Τετάρτης έως το πρωί της Πέμπτης τίθενται σε ισχύ κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό
Έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν στην Αττική Οδό από τις 20:00 το βράδυ της Τετάρτης 06/5 έως τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 07/5. Οι εργασίες ασφαλτόστρωσης θα πραγματοποιηθούν στη γέφυρα του κλάδου της Λεωφόρου Μαρκοπούλου, στο ρεύμα προς Αθήνα-Κορωπί-Παιανία. Συγκεκριμένα, κλειστή θα παραμείνει η γέφυρα από την αρχή της στο ύψος της συμβολής της με την είσοδο της Αττικής Οδού προς Ελευσίνα/ Αεροδρόμιο έως τη συμβολή της με τη Λεωφόρο Μαρκοπούλου.
Διαβάστε: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα - Αλλαγές και στο Τραμ
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού όσοι οδηγοί έρχονται από Μαρκόπουλο με προορισμό Αθήνα-Κορωπί-Παιανία θα μπορούν να ακολουθούν την παρακάτω διαδρομή. Για τη διευκόλυνση των οδηγών, επισημαίνεται ότι θα υπάρχει και σχετική σήμανση.
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.
Διαβάστε: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στη Γραμμή 2 του Μετρό: Ποιοι σταθμοί κλείνουν νωρίτερα - Αλλαγές και στο Τραμ
Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αττική Οδό: Πώς θα διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων
Κατά τη διάρκεια του παραπάνω αποκλεισμού όσοι οδηγοί έρχονται από Μαρκόπουλο με προορισμό Αθήνα-Κορωπί-Παιανία θα μπορούν να ακολουθούν την παρακάτω διαδρομή. Για τη διευκόλυνση των οδηγών, επισημαίνεται ότι θα υπάρχει και σχετική σήμανση.- Αττική Οδός με κατεύθυνση προς Αεροδρόμιο
- Έξοδος στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Τοπικές Οδοί»)
- Στροφή αριστερά (σήμανση προς «Αθήνα»)
- Είσοδος ξανά στην Αττική Οδό στον Κόμβο K1 (σήμανση προς «Αθήνα»)
- Κατεύθυνση προς Βάρη-Κορωπί
- Έξοδος στον Κόμβο 20 (σήμανση προς «Βάρη-Κορωπί»)
Η Νέα Αττική Οδός ευχαριστεί θερμά για την κατανόηση και παρακαλεί τους οδηγούς να επιδεικνύουν ιδιαίτερη προσοχή στη σχετική σήμανση και να τηρούν τις υποδείξεις της Τροχαίας.
En