Κρίσιμη παραμένει η κατάσταση της υγείας του 12χρονου που τραυματίστηκε σε τροχαίο με πατίνι στον Ασπρόπυργο. Όλα συνέβησαν το πρωί της Πέμπτης επί της οδού Θρασυβούλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 12χρονος πετάχτηκε ξαφνικά από στενό στον δρόμο με το ηλεκτρικό πατίνι του. Εκείνη την ώρα περνούσε κανονικά τον δρόμο διερχόμενο όχημα, το οποίο σύμφωνα με μαρτυρίες, δεν είχε αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα. Ωστόσο, ο οδηγός δεν πρόλαβε να αντιδράσει. Το παιδί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται να φορούσε κράνος, ωστόσο δεν ήταν δεμένο, με αποτέλεσμα να βγει κατά τη σύγκρουση.

Διαβάστε: Ασπρόπυργος: Σε επέμβαση θα υποβληθεί ο 12χρονος με το πατίνι - Κρίσιμη η κατάστασή του

Μαρτυρίες για το τροχαίο με πατίνι στον Ασπρόπυργο

Το παιδί, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, φέρεται να φορούσε κράνος, ωστόσο δεν ήταν δεμένο, με αποτέλεσμα να βγει κατά τη σύγκρουση.

Πολίτες που ήταν στο σημείο είδαν έντρομοι τον 12χρονο να είναι αιμόφυρτος στον δρόμο και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο έφτασε σε λιγότερο από 8 λεπτά. Οι διασώστες του παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και το μετέφεραν στο Θριάσιο, όπου διασωληνώθηκε.

Από εκεί μεταφέρθηκε με μονάδα του ΕΚΑΒ στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού, έχοντας κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, κατάγματα και πολύ σοβαρά τραύματα στον θώρακα, με την κατάστασή του να θεωρείται εξαιρετικά κρίσιμη.

Οι ακριβείς συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το τραγικό συμβάν ερευνώνται.

 

Συγκλονίζει η γιαγιά του 12χρονου: «Να τα πάρουν και να τα σπάσουν όλα τα πατίνια»

«Ας βοηθήσει η Παναγία, να βάλει το χέρι της. Να τα πάρουν και να τα σπάσουν όλα και να μη δώσουν κανένα πατίνι σε παιδάκι. Σήμερα έτυχε μαύρη μέρα που δεν είχε σχολείο, και το πήρε...», λέει συγκλονισμένη η γιαγιά του παιδιού. Ο 12χρονος μεταφέρθηκε αρχικά στο Θριάσιο και στη συνέχεια στο Παίδων. Νοσηλεύεται διασωληνωμένος. Μάλιστα ο νεαρός μαθητής πριν από λίγες μέρες είχε κάνει μια ανάρτηση γράφοντας «Συλληπητήρια Κώστα», αναφερόμενος στο παιδί που έχασε τη ζωή του οδηγώντας πατίνι στην Ηλεία.