Την ώρα που η κατάσταση της υγείας της 3χρονης στα Χανιά, που κακοποιήθηκε, κρίνεται σταθερή, νέες μαρτυρίες βλέπουν το «φως» της δημοσιότητας σχετικά με τη μητέρα της. Μία μέρα μετά την προφυλάκισή της 25χρονης, η αδερφή της γυναίκας αποφάσισε να μιλήσει στο «Live News» για την υπόθεση. Όπως ανέφερε, δεν θεωρεί ικανή την αδερφή της να έκανε κακό στα παιδιά της.

Διαβάστε: Xανιά: Ευχάριστα νέα για το 3χρονο κοριτσάκι - Αποσωληνώθηκε, παραμένει υπό στενή παρακολούθηση (Βίντεο)

Χανιά: Τι δήλωσε η αδερφή της 25χρονης μητέρας

«Και να βλέπεις και την αδερφή σου να απολογείται χωρίς να ξέρεις τι έγινε και πώς έγινε. Αλλά εγώ πιστεύω ότι για την αδερφή μου δεν υπήρχε πιθανότητα να χτυπήσει τα παιδιά. Τα παιδιά της τα αγαπούσε πάρα πολύ.

Όταν χώρισε τα μεγάλωνε μόνη της αυτά τα παιδιά. Και η αδερφή μου δεν έπρεπε να πει ψέματα. Γιατί να πει ψέματα ότι έχει νεκρά παιδιά χωρίς να τα έχει; Να πει την αλήθεια της, αφού θα κάτσει που θα κάτσει τώρα φυλακή. Να πει την αλήθεια της. Με λένε έτσι, είναι δικά μου τα παιδιά», είπε αρχικά η αδερφή της 25χρονης.

Όπως είπε, η 25χρονη έχει τέσσερα παιδιά. Τονίζει πως έκανε μεγάλο λάθος που δεν είπε όλη την αλήθεια στην Αστυνομία. «Αυτό το παιδάκι που λέτε δεν είναι δικό της. Είναι της άλλης μου αδερφής. Καμία σχέση. Αυτό το μωρό δεν είναι δικό της, που γεννήθηκε το 2017, που είναι 9 χρόνων, δεν είναι δικό της, είναι ζωντανό και τον έχει η γιαγιά του. Το μεγαλώνει η γιαγιά του. Αναφερθήκανε δύο θάνατοι χωρίς λόγο».


Γαμπρός κατηγορούμενης: "Μας είχε πει ότι την χτύπαγε ο Πακιστανός"

Ο γαμπρός της κατηγορούμενης από την πλευρά του, αποκάλυψε πως η 25χρονη είχε αναφέρει στο παρελθόν πως ο σύντροφός της την κακοποιούσε: «Μας είχε πει ότι την χτύπαγε ο Πακιστανός. Της είχε πει η γυναίκα μου "πήγαινε να σωθείς από αυτόν" και αυτή εξακολουθεί και ήταν μαζί του. Ο Πακιστανός, αυτόν που είναι μέσα, έχει ένα παιδί και άλλα τρία με έναν που είναι στη Γερμανία».

«Μαζί έχουν μόνο το μωρό που είναι 10 μηνών, αγοράκι. Έχει άλλο έναν που είναι 8 χρόνων. Έχει άλλον έναν που είναι 6 χρόνων και το κοριτσάκι που είναι 3,5 χρόνων. Με έναν που είναι στη Γερμανία», σημείωσαν συγγενείς.