Μυτιλήνη: Τραυματισμός καβοδέτη λίγο πριν τον απόπλου του Νήσος Ρόδος - Τι συνέβη στο λιμάνι
Στο νοσοκομείο ο εργαζόμενος
Το Νήσος Ρόδος παραμένει δεμένο στη Μυτιλήνη μετά τον τραυματισμό 50χρονου καβοδέτη
Ατύχημα σημειώθηκε κατά τον απόπλου του πλοίου Νήσος Ρόδος στη Μυτιλήνη καθώς τραυματίστηκε ένας καβοδέτης. Ειδικότερα, η θραύση πλευρικού κάβου του επιβατηγού-οχηματαγωγού πλοίου «Νήσος Ρόδος», λίγο πριν από τον προγραμματισμένο απόπλου του την Τετάρτη (3/6) από το λιμάνι της Μυτιλήνης, με προορισμό τη Χίο και τον Πειραιά, προκάλεσε τον τραυματισμό ενός 50χρονου καβοδέτη.
Διαβάστε: Ίλιον: Oδηγός λεωφορείου έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού μετά από σύγκρουση με μηχανάκι - "Κατέβηκα και άρχισε να μου ρίχνει μπουνιές" (Βίντεο)
Η εμπλοκή του κάβου σημειώθηκε στο bow thruster, δηλαδή στον πλευρικό προωθητήρα της πλώρης που χρησιμοποιείται για τους ελιγμούς του πλοίου εντός λιμένα. Το «Νήσος Ρόδος», που μεταφέρει 211 επιβάτες, 22 Ι.Χ. οχήματα, 40 φορτηγά, έξι δίκυκλα και ένα λεωφορείο, παραμένει στο λιμάνι της Μυτιλήνης, έως ότου δύτης επιθεωρήσει το σημείο και το πλοίο να λάβει πιστοποιητικό αξιοπλοϊας από τον παρακολουθούντα νηογνώμονα προκειμένου να συνεχίσει το προγραμματισμένο δρομολόγιο προς Χίο και Πειραιά. Οι αρμόδιες λιμενικές αρχές διερευνούν τις συνθήκες του ατυχήματος.
En