Με την εξέταση των μαθημάτων ειδικότητας για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ συνεχίζονται σήμερα Πέμπτη (04/06) οι Πανελλήνιες 2026. Πιο συγκεκριμένα, τα μαθήματα στα οποία θα εξεταστούν οι υποψήφιοι είναι: Ανατομία-Φυσιολογία ΙΙ, Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΑΟΘ), Δίκτυα Υπολογιστών και Αρχές Βιολογικής Γεωργίας.


Διαβάστε: Πανελλήνιες 2026: Πότε κινδυνεύει με μηδενισμό το γραπτό των υποψηφίων - Όσα απαγορεύονται αυστηρά


Η εβδομάδα για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ θα τελειώσει το ερχόμενο Σάββατο 6 Ιουνίου 2026 με την εξέταση στα μαθήματα: Ηλεκτροτεχνία 2, Αρχιτεκτονικό Σχέδιο, Προγραμματισμός Υπολογιστών και Ιστορία Σύγχρονης Τέχνης.


Πανελλήνιες 2026: Συνεχίζονται οι εξετάσεις για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ

Υπενθυμίζεται, ότι οι εξετάσεις αρχίζουν στις 8:30 και οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν προσέλθει στις αίθουσες εξέτασης μέχρι τις 8:00. Η διάρκεια εξέτασης των μαθημάτων είναι 3 ώρες, εκτός από το μάθημα του Αρχιτεκτονικού Σχεδίου, που η εξέτασή του διαρκεί 4 ώρες. Οι εξετάσεις στα μαθήματα ειδικότητας θα συνεχιστούν μέχρι τη Δευτέρα 15 Ιουνίου 2026.