Σκηνές θρίλερ στην Καλλιθέα: Ένοικος πολυκατοικίας επιτέθηκε με ρόπαλο σε διαρρήκτες - Στο νοσοκομείο ο ένας, "χειροπέδες" σε όλους
Τι συνέβη
Συνελήφθησαν δύο ύποπτοι για διάρρηξη και ένας ένοικος πολυκατοικίας στην Καλλιθέα μετά από συμπλοκή
Συμπλοκή σημειώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (4/6) σε πολυκατοικία επί της οδού Ελευθερίου Βενιζέλου στην Καλλιθέα, όταν δύο άτομα που φέρονται να επιχείρησαν διάρρηξη έγιναν αντιληπτά από ένοικο του κτιρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ακολούθησε σοβαρό επεισόδιο μεταξύ των δύο υπόπτων και του ενοίκου, κατά τη διάρκεια του οποίου σημειώθηκε συμπλοκή.
Διαβάστε: Άγρια επίθεση ανηλίκων στην Καλλιθέα: Δέκα άτομα όρμησαν σε δύο νεαρούς - Επτά συλλήψεις
Καλλιθέα: "Χειροπέδες" στους διαρρήκτες και στον ένοικο της πολυκατοικίας
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στο σημείο προχώρησαν στη σύλληψη των δύο φερόμενων διαρρηκτών, υπηκόων Αιγύπτου, ηλικίας 22 και 21 ετών, για απόπειρα κλοπής.
Παράλληλα όμως, συνελήφθη και ο ένοικος της πολυκατοικίας, 55χρονος ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για βαριά σωματική βλάβη και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, φέρεται να χρησιμοποίησε αντικείμενο που προσομοιάζει σε ρόπαλο, χωρίς ωστόσο μέχρι στιγμής να έχει βρεθεί και κατασχεθεί κάποιο όπλο.
Στο νοσοκομείο ο ένας διαρρήκτης
Από τη συμπλοκή τραυματίστηκε ο 21χρονος Αιγύπτιος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός», όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και υποβλήθηκε σε συρραφή τραυμάτων.
Για την υπόθεση διενεργείται προανάκριση από τις αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
En