Λουτράκι: Φωτιά κοντά σε σπίτια στη Λίμνη Βουλιαγμένης: Ξεκίνησε από χορτοκοπτικό μηχάνημα, ήχησε το 112 για ετοιμότητα, (Βίντεο)
Επιχειρούν εναέρια μέσα
Στο σημείο της φωτιάς στη λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι έχουν σπεύσει 45 πυροσβέστες με 12 οχήματα και δύο πεζοπόρα τμήματα
Φωτιά που έφερε μεγάλη πυροσβεστική δύναμη ξέσπασε στη λίμνη Βουλιαγμένης στο Λουτράκι λίγο πριν την τετάρτη μεσημβρινή της Δευτέρας 8 Ιουνίου στο Λουτράκι. Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, η πυρκαγιά καίει δασική έκταση στην περιοχή Περαχώρα Κορινθίας και στο σημείο έχουν σπεύσει 56 πυροσβέστες με 17 οχήματα και 2 πεζοπόρα τμήματα. Παράλληλα στο σημείο βρίσκονται και εναέρια μέσα, ειδικότερα επιχειρούν πέντε αεροσκάφη και ένα ελικόπτερο. Λόγω της φωτιάς οι πολίτες έλαβαν και μήνυμα από το 112. Ειδικότερα το μήνυμα της Πολιτικής Προστασίας αναφέρει: «Πυρκαγιά στην Περαχώρα περιοχή της περιφερειακής ενότητας Κορινθίας. Μείνετε σε εγρήγορση και ακολουθήστε τις οδηγίες των Αρχών».
En