Στη σύλληψη ενός 64χρονου αλλοδαπού υπαλλήλου περιπτέρου προχώρησαν αστυνομικοί στο πλαίσιο του σχεδίου ΑΡΙΑΔΝΗ, καθώς εντοπίστηκε επ’ αυτοφώρω να προμηθεύει πελάτη με ποσότητα κατεργασμένη κάνναβη στην περιοχή της Ομόνοιας. Το περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της 8ης Ιουνίου 2026, όταν αστυνομικοί που πραγματοποιούσαν περιπολία στο κέντρο της Αθήνας διαπίστωσαν ότι ο 64χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως υπάλληλος σε περίπτερο, προχώρησε σε αγοραπωλησία κατεργασμένης κάνναβης με 29χρονο αλλοδαπό έναντι χρηματικού αντιτίμου.

Διαβάστε: Κρήτη: Συνελήφθη 42χρονος για βιασμό και απειλές κατά της 35χρονης συζύγου του - Έξι καραμπίνες βρέθηκαν στην κατοχή του

Ομόνοια: Τι εντόπισαν κατά την έρευνα οι Αρχές

Στο πλαίσιο της επιχείρησης συνελήφθη επίσης ο 29χρονος αγοραστής, ενώ χειροπέδες πέρασαν και στον 36χρονο ημεδαπό ιδιοκτήτη του περιπτέρου. Συνελήφθη 64χρονος περιπτεράς στην Ομόνοια που πουλούσε ναρκωτικά, δείτε φωτογραφίες Σε βάρος των τριών συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ομόνοιας για παραβάσεις της νομοθεσίας περί εξαρτησιογόνων ουσιών.

Κατά την έρευνα που ακολούθησε στο περίπτερο, οι αστυνομικοί εντόπισαν και κατέσχεσαν συνολικά 251 γραμμάρια αποξηραμένης κατεργασμένης κάνναβης, καθώς και 18 ml καπνικού κανναβινέλαιου. Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον του αρμόδιου Εισαγγελέα, ενώ η προανάκριση για την υπόθεση βρίσκεται σε εξέλιξη.

periptero-onomoia2
periptero-onomoia