Τα πρώτα αποτελέσματα των εγκληματολογικών εξετάσεων για τη διπλή δολοφονία μητέρας και γιου στον Λόγγο Αιγίου έχουν πλέον στα χέρια τους οι Αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι τοξικολογικές εξετάσεις έδειξαν ότι ο 65χρονος Ιταλός δεν είχε καταναλώσει αλκοόλ, όπως είχε αρχικά εκτιμηθεί. Υπενθυμίζεται ότι το σπίτι όπου εντοπίστηκαν νεκροί μητέρα και γιος μύριζε οινόπνευμα, οπότε πλέον εξετάζεται το ενδεχόμενο ο φερόμενος ως δολοφόνος να το χρησιμοποίησε για να σβήσει τα ίχνη του. Όσον αφορά το μαχαίρι που εκτιμάται ότι χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία, δεν εντοπίστηκε πάνω του κανένα δακτυλικό αποτύπωμα. Αντίθετα, σε φορητό υπολογιστή βρέθηκε δακτυλικό αποτύπωμα με αίμα της 54χρονης.

Διαβάστε: Έγκλημα στο Αίγιο: Η εκδοχή του 65χρονου Ιταλού για το πλυμένο εσώρουχο - Οι απαντήσεις από τα εγκληματολογικά εργαστήρια που θα οδηγήσουν στη λύση της υπόθεσης (Βίντεο)


Έγκλημα στο Αίγιο: Αναμένονται τα αποτελέσματα από το γενετικό υλικό που εντοπίστηκε στα νύχια της 54χρονης

Οι Αρχές αναμένουν ακόμη τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τυχόν ύπαρξη πυρίτιδας στα χέρια του 65χρονου, καθώς και την ανάλυση του γενετικού υλικού που εντοπίστηκε στα νύχια της 54χρονης.

Υπενθυμίζεται ότι ο 65χρονος έχει συλληφθεί κατηγορούμενος για τη διπλή ανθρωποκτονία από πρόθεση της 54χρονης συντρόφου του και του 26χρονου γιου της, καθώς και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων. Αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του ανακριτή αύριο, Παρασκευή 12/6, και την υπεράσπισή του έχει αναλάβει η δικηγόρος Μαρία Ιατροπούλου, η οποία ορίστηκε από τη Δικαιοσύνη.