Τραγωδία στην Κόνιτσα: Απανθρακώθηκαν τέσσερα ηλικιωμένα αδέρφια ύστερα από φωτιά σε κοντέινερ (Βίντεο)
Ερευνάται το περιστατικό
Κατά τη διάρκεια της κατάσβεσης της φωτιάς στο κοντέινερ στην Κόνιτσα, εντοπίστηκαν 4 απανθρακωμένα πτώματα, τα οποία ανήκουν σε τρεις ηλικιωμένες γυναίκες και σε έναν ηλικιωμένο άνδρα
Σκηνές σοκ εκτυλίχθηκαν τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Κόνιτσα, όπου τέσσερα άτομα εντοπίστηκαν νεκρά κατά τη διάρκεια κατάσβεσης φωτιάς σε κοντέινερ που χρησιμοποιούνταν ως κατοικία. Στο σημείο έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής με πέντε οχήματα και δέκα πυροσβέστες, δίνοντας μάχη με τις φλόγες για να περιορίσουν τη φωτιά και να αποτρέψουν την εξάπλωσή της.
Διαβάστε: Ανεπιθύμητος ανακηρύχτηκε από τις ελληνικές Αρχές ένας Αλβανός δημοσιογράφος - Αποκαλούσε την Κόνιτσα "αλβανική"
Διαβάστε: Ανεπιθύμητος ανακηρύχτηκε από τις ελληνικές Αρχές ένας Αλβανός δημοσιογράφος - Αποκαλούσε την Κόνιτσα "αλβανική"
En