Λευκάδα: Μάχη για τη ζωή της δίνει 50χρονη μετά από πτώση βράχου στους καταρράκτες του Νυδρίου
Σοβαρό ατύχημα στους καταρράκτες του Νυδρίου
Σοκ στη Λευκάδα όταν βράχος καταπλάκωσε 50χρονη στους καταρράκτες του Νυδρίου
Mία 50χρονη Ελληνοβρετανίδα υπέστη σοβαρό τραυματισμό ενώ έκανε τις διακοπές της στην Λευκάδα. Η γυναίκα επισκέφθηκε με την παρέα της τους καταρράκτες στο Νυδρί. Όπως αναφέρει το ilefkada.gr, ένας βράχος αποκολλήθηκε και έπεσε στο κεφάλι της με αποτέλεσμα να την τραυματιστεί σοβαρά. Η γυνακα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο σε πολύ σοβαρή κατάσταση και υποβάλεται σε χειρουργείο με τους γιατρούς να δίνουν μάχη για να την ισορροπήσουν και να την κρατήσουν στη ζωή.
Διαβάστε: Καλλιθέα: "Το θέμα είναι ότι οι γονείς μου είναι ζωντανοί", τα λόγια της κόρης του ζευγαριού μετά την πυρκαγιά στο διαμέρισμα (Βίντεο)
Σημειώνεται ότι την ώρα της αποκόλλησης του βράχου στο σημείο υπήρχαν και άλλοι επισκέπτες που φέρουν μικροτραυματισμούς που οι οποίο δεν αξιολογούνται ως κάτι σοβαρό.
En