Νέες πληροφορίες έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το 10 μηνών βρέφος που μεταφέρθηκε το βράδυ της Δευτέρας 29 Ιουνίου στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο της Πάτρας με κατάγματα που προκλήθηκαν από σοβαρό τραυματισμό. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, η μητέρα του μωρού κατήγγειλε ότι δύο άτομα -αδέλφια μεταξύ τους- την έσπρωξαν ενώ κρατούσε το παιδί στην αγκαλιά της, με αποτέλεσμα να της πέσει από τα χέρια. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε στον καταυλισμό Ρομά στην περιοχή Αγκινάρα του Πύργου Ηλείας.

Διαβάστε: Σοκ στο Μεσολόγγι: Συνελήφθησαν τρεις ανήλικοι που επιτέθηκαν σε 15χρονο - Τον έβρισαν, τον χτύπησαν και του πέταξαν μια γλάστρα, ενώ βιντεοσκοπούσαν το περιστατικό

Η νεαρή μητέρα υπέβαλε μήνυση κατά των δύο αυτών ατόμων και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος τους για πρόκληση σωματικών βλαβών. Σημειώνεται ότι τα δύο αδέλφια αναζητούνταν στο πλαίσιο του αυτοφώρου το οποίο έληξε, με τη δικογραφία να υποβάλλεται πλέον στον αρμόδιο εισαγγελέα.


Πάτρα: Εκτός κινδύνου το βρέφος που νοσηλεύεται στο Καραμανδάνειο Νοσοκομείο

Το βρέφος, ευτυχώς, νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο νοσοκομείο, όπου και παρακολουθείται στενά από τους γιατρούς.

Οι Αρχές συνεχίζουν να διερευνούν την υπόθεση, εξετάζοντας τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το επεισόδιο και τις καταγγελίες που έχουν διατυπωθεί.