Θεσσαλονίκη: Στο Αυτόφωρο ο 29χρονος οδηγός του γερανοφόρου που "ξήλωσε" δοκάρια στη γέφυρα Πανοράματος
Τροχαίο στα έργα του Flyover
Στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης παραπέμφθηκε ο 29χρονος οδηγός γερανοφόρου, ο οποίος προσέκρουσε στην υπό κατασκευή γέφυρα Πανοράματος, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος
Ενώπιον του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Θεσσαλονίκης, προκειμένου να δικαστεί με την αυτόφωρη διαδικασία, παραπέμφθηκε ένας 29χρονος οδηγός. Η παραπομπή αφορά το τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Περιφερειακή Οδό, όταν η δαγκάνα του γερανοφόρου οχήματος που κατευθύνετο προσέκρουσε στα σιδερένια δοκάρια προστασίας της υπό κατασκευής γέφυρας Πανοράματος, στο πλαίσιο των έργων του Flyover.
Διαβάστε: Σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Γερανοφόρο προσέκρουσε στη γέφυρα Πανοράματος στον Περιφερειακό (Εικόνες & Βίντεο)
Σε βάρος του 29χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για διατάραξη της ασφάλειας των συγκοινωνιών και για εγκατάλειψη του τόπου του ατυχήματος. Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο οδηγός απομακρύνθηκε από το σημείο της πρόσκρουσης αμέσως μετά το συμβάν και ακινητοποιήθηκε από τις αρχές λίγο αργότερα, στην περιοχή της Πυλαίας.
Σοβαρό ατύχημα στη Θεσσαλονίκη: Υλικές ζημιές και κυκλοφοριακό έμφραγμα
Η σφοδρή σύγκρουση είχε ως αποτέλεσμα να υποχωρήσουν τα σιδερένια δοκάρια και να πέσουν στο οδόστρωμα, προκαλώντας φθορές σε δύο διερχόμενα αυτοκίνητα. Το περιστατικό προκάλεσε άμεσο κυκλοφοριακό κομφούζιο στην Περιφερειακή Οδό. Για λόγους ασφαλείας, η Τροχαία προχώρησε στον αποκλεισμό και των δύο ρευμάτων κυκλοφορίας, μέχρι να ολοκληρωθεί ο καθαρισμός του δρόμου από τα πεσμένα υλικά και να απομακρυνθούν τα εμπλεκόμενα οχήματα.
Από την πλευρά του, ο 29χρονος, ο οποίος εργάζεται ως οδηγός σε εταιρεία, αρνήθηκε κατά την προανάκριση την κατηγορία της εγκατάλειψης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς πως σταμάτησε στο σημείο όπου τελικά εντοπίστηκε με σκοπό να επικοινωνήσει τηλεφωνικά και να ενημερώσει για το ατύχημα που είχε προκαλέσει.
En