Νέες εξελίξεις καταγράφονται στην υπόθεση της πυρκαγιάς που εκδηλώθηκε τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης 9 Ιουλίου στο Σισμανόγλειο Νοσοκομείο, στο Μαρούσι, καθώς οι Αρχές εντόπισαν έναν 74χρονο άνδρα του οποίου εξετάζεται η πιθανή εμπλοκή στην υπόθεση. Σύμφωνα με πληροφορίες, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., έπειτα από αναζητήσεις, εντόπισαν τον 74χρονο ημεδαπό στην περιοχή της Νέας Φιλαδέλφειας, και συγκεκριμένα στην οδό Μήδειας, και τον μετέφεραν στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Χαλανδρίου, όπου εξετάζεται εάν εμπλέκεται στην υπόθεση. 

Διαβάστε: Γεωργιάδης από Σισμανόγλειο: H φωτιά στο νοσοκομείο ξεκίνησε από στρώμα ασθενούς (Βίντεο)

Οι αρμόδιες Αρχές διερευνούν όλα τα στοιχεία που έχουν συγκεντρωθεί, προκειμένου να εξακριβωθεί εάν ο 74χρονος συνδέεται με την εκδήλωση της πυρκαγιάς στο νοσοκομείο.


Φωτιά στο Σισμανόγλειο: Νεκρή μια 90χρονη

Υπενθυμίζεται πως μια 90χρονη ασθενής κατέληξε κατά τη διάρκεια της επιχείρησης εκκένωσης της κλινικής. Ειδικότερα, η ηλικιωμένη υπέστη ανακοπή καρδιάς την ώρα που απομακρυνόταν από τον χώρο, μετά την εκδήλωση της πυρκαγιάς. Οι γιατροί κατέβαλαν προσπάθειες για να την κρατήσουν στη ζωή, προχωρώντας άμεσα σε διασωλήνωση, ωστόσο δεν κατέστη δυνατό να την επαναφέρουν.