Συναγερμός σήμανε το πρωί της Δευτέρας (20/7) στην Πυροσβεστική Χανίων για φωτιά που ξέσπασε σε χώρο στάθμευσης στον Βλητέ, τυλίγοντας στις φλόγες δύο αυτοκίνητα. Το περιστατικό κινητοποίησε άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία Χανίων. Τα δύο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σε ακινησία, τυλίχθηκαν γρήγορα στις φλόγες.

Διαβάστε: Σύλληψη γυναίκας για πρόκληση πυρκαγιάς σε ξηρά χόρτα στην Αθήνα - Πρόστιμο 1.312 ευρώ σε άνδρα που έριξε αποτσίγαρα στη Χίο

Ειδικότερα, στο σημείο έσπευσαν πέντε πυροσβεστικά οχήματα με δέκα άνδρες, οι οποίοι ρίχτηκαν στη μάχη με τις φλόγες και κατάφεραν να περιορίσουν τη φωτιά πριν αυτή επεκταθεί σε διπλανά κτίρια. Τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την πυρκαγιά διερευνώνται ήδη από το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής.


chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-1
chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-2
chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-3
chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-4
chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-5
chania-pyrkagia-se-aftokinita-se-spiti-6

Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr