Επακούμβηση πλοίων στα Χανιά: Το ΕΛΥΡΟΣ και το Iosif K. ενεπλάκησαν σε ατύχημα στο λιμάνι της Σούδας, δεν υπήρξαν τραυματισμοί (Εικόνες & Βίντεο)
Συγκρούστηκαν ενώ βρίσκονταν εντός του λιμένα
Το επιβατηγό-οχηματαγωγό ΕΛΥΡΟΣ και το φορτηγό πλοίο τύπου Ro-Ro Iosif K. συγκρούστηκαν ενώ βρίσκονταν εντός του λιμένα της Σούδας, στα Χανιά, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό να διερευνώνται
Σύγκρουση δύο πλοίων σημειώθηκε το πρωί της Τρίτης στο λιμάνι της Σούδας, στα Χανιά, χωρίς ευτυχώς να προκληθούν τραυματισμοί ή άλλες σοβαρές συνέπειες. Το επιβατηγό-οχηματαγωγό ΕΛΥΡΟΣ και το φορτηγό πλοίο τύπου Ro-Ro Iosif K. συγκρούστηκαν ενώ βρίσκονταν εντός του λιμένα, με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό να διερευνώνται.
Η επακούμβηση σημειώθηκε περίπου στις 10:00 το πρωί, λίγο πριν από τον προγραμματισμένο απόπλου του πλοίου. Από το περιστατικό προκλήθηκαν επιφανειακές εκδορές, ενώ η διαδικασία αναχώρησης ανεστάλη και στο σημείο μετέβη πραγματογνώμονας για τη διενέργεια ελέγχου. Στο πλοίο βρίσκονταν περίπου 100 επιβάτες και 32 ΙΧ οχήματα.
Εικόνες από τις υλικές ζημιές των πλοίων
Ευτυχώς από τη σύγκρουση δεν υπήρξε τραυματισμός ούτε προκλήθηκε θαλάσσια ρύπανση.
Το Ro Ro Cargo έδεσε στο λιμάνι παρουσία των λιμενικών αρχών οι οποίες ερευνούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το ατύχημα.
Διαβάστε περισσότερα στο flashnews.gr
En