Πρέβεζα: Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία σε κοσμηματοπωλείο, ταυτοποιήθηκαν δύο άτομα - Πώς έδρασαν
Η δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας
Η ΕΛΑΣ εξιχνίασε ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε τον Δεκέμβριο του 2025 σε κοσμηματοπωλείο σε περιοχή της Πρέβεζας
Εξιχνιάστηκε ένοπλη ληστεία που πραγματοποιήθηκε σε κοσμηματοπωλείο σε περιοχή της Πρέβεζας τον Δεκέμβριο του 2025. Συγκεκριμένα, μετά από έρευνα της ΕΛΑΣ, ταυτοποιήθηκαν δύο αλλοδαποί, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για ληστεία κατά συναυτουργία, παραβάσεις για όπλα και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Διαβάστε: Kινηματογραφική ληστεία στον Βόλο: Προσποιήθηκαν τους πελάτες και άρπαξαν κοσμήματα
Πρέβεζα: Η δράση των ληστών του κοσμηματοπωλείου
Ειδικότερα, όπως προέκυψε μετά από έρευνα, οι δύο κατηγορούμενοι, μαζί με άγνωστο συνεργό τους, εισήλθαν σε κοσμηματοπωλείο και με την απειλή όπλων, έσπασαν προθήκες και στη συνέχεια αφαίρεσαν κοσμήματα και χρυσαφικά.
Κατά την προσπάθεια διαφυγής τους, το όχημα που χρησιμοποίησαν στην ένοπλη ληστεία, το οποίο είχε κλαπεί μία εβδομάδα νωρίτερα από περιοχή της Αθήνας και έφερε πλαστή πινακίδα, ακινητοποιήθηκε, με αποτέλεσμα να τραπούν σε φυγή με άλλο όχημα, το οποίο αφαίρεσαν από τον ιδιοκτήτη με την απειλή των όπλων.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Πρέβεζας.
En