Αντιμέτωποι με τις αρχές βρέθηκαν δύο 39χρονοι στη Θεσσαλονίκη, καθώς φέρονται να εγκατέλειψαν στο πεζοδρόμιο ογκώδη αντικείμενα κατά τη διάρκεια μετακόμισης από διαμέρισμα που μίσθωναν στην περιοχή της Παπάφη. Ανάμεσα στα αντικείμενα που άφησαν πίσω τους ήταν καναπέδες, παλιά έπιπλα, ντουλάπια και σπασμένες ξύλινες κατασκευές.

Θεσσαλονίκη: Δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών 

Το περιστατικό καταγράφηκε πέρσι τον Σεπτέμβριο και καταγγέλθηκε στις αρμόδιες Αρχές. Ύστερα από σχετική έρευνα, αστυνομικοί του Τμήματος Περιβαλλοντικής Προστασίας της Διεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θεσσαλονίκης σχημάτισαν δικογραφία σε βάρος των δύο ανδρών για παράβαση της νομοθεσίας περί προστασίας του περιβάλλοντος.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αστυνομίας, η ενέργεια αυτή είχε ως αποτέλεσμα τη ρύπανση και υποβάθμιση του περιβάλλοντος χώρου των απορρίψεων, προκαλώντας με αυτόν τον τρόπο αντιαισθητική εικόνα στην περιοχή και καθιστώντας τον χώρο ακατάλληλο για την προβλεπόμενη χρήση του. Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

thessaloniki-epipla1
thessaloniki-epipla2