Παλαιό Φάληρο: 47χρονος επιτέθηκε με ρόπαλο σε 28χρονο γιατί ενοχλήθηκε από οικοδομικές εργασίες - Τον τραυμάτισε στα πλευρά
Συναγερμός στο Παλαιό Φάληρο
Ένας 47χρονος Βούλγαρος επιτέθηκε με ρόπαλο σε έναν 28χρονο Παλαιστίνιο που δούλευε σε οικοδομή στο Παλαιό Φάληρο, επειδή ενοχλήθηκε από εργασίες που γίνονταν στο σημείο
Συναγερμός σήμανε το πρωί της Πέμπτης 23 Ιουλίου στο Παλαιό Φάληρο, όταν διαφωνία που φέρεται να ξεκίνησε από οικοδομικές εργασίες κατέληξε σε επίθεση με ρόπαλο. Σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου στις 10 το πρωί, στην οδό Ζαΐμη 4, ένας 47χρονος Βούλγαρος ενοχλήθηκε από τον θόρυβο των οικοδομικών εργασιών που πραγματοποιούνταν στην περιοχή και εξήλθε με ρόπαλο από το σπίτι του.
Διαβάστε: Πέντε προσαγωγές στα Χανιά μετά από αστυνομική επιχείρηση: Ανάμεσά τους ιατροδικαστής και δικηγόρος
Ακολούθησε ένταση με έναν 28χρονο Παλαιστίνιο που δούλευε στην οικοδομή, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος να του επιτεθεί, χτυπώντας τον με το ρόπαλο στα πλευρά.
Οι αστυνομικές Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και τους μάρτυρες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
Διαβάστε: Πέντε προσαγωγές στα Χανιά μετά από αστυνομική επιχείρηση: Ανάμεσά τους ιατροδικαστής και δικηγόρος
Παλαιό Φάληρο: Τον τραυμάτισε με ρόπαλο στα πλευρά
Ακολούθησε ένταση με έναν 28χρονο Παλαιστίνιο που δούλευε στην οικοδομή, με αποτέλεσμα ο Βούλγαρος να του επιτεθεί, χτυπώντας τον με το ρόπαλο στα πλευρά.Οι αστυνομικές Αρχές λαμβάνουν καταθέσεις από τους εμπλεκόμενους και τους μάρτυρες, προκειμένου να διαπιστωθούν οι ακριβείς συνθήκες υπό τις οποίες σημειώθηκε το περιστατικό.
En