Στο 424 Στρατιωτικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, έπειτα από προβλήματα παθολογικής φύσεως που επικαλέστηκε, νοσηλεύεται ο αστυνομικός που καταγγέλθηκε για βιασμό και παράνομη βιντεοσκόπηση από πρώην σύντροφό του. Για τον λόγο αυτό αναμένεται να ζητηθεί αναβολή στη δίκη για τις πράξεις πλημμεληματικού βαθμού. Υπενθυμίζεται πως στη Δικαιοσύνη βρίσκεται η καταγγελία 51χρονης για γενετήσιες πράξεις από τον 48χρονο. Σύμφωνα με δικαστικές πηγές, η καταγγέλλουσα είναι καθηλωμένη σε αναπηρικό αμαξίδιο, ενώ φαίνεται να διατηρούσε σχέση με τον άνδρα.

Διαβάστε: Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 48χρονος αστυνομικός μετά από καταγγελία για βιασμό, ενδοοικογενειακή βία και εξύβριση

Θεσσαλονίκη: Παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο ο 48χρονος

Η γυναίκα κατήγγειλε ότι ο αστυνομικός την ανάγκασε σε γενετήσιες πράξεις, ενώ τη βιντεοσκόπησε σε διάφορες στιγμές της κοινής τους ζωής και επιπλέον την απείλησε και την εξύβρισε. Για τα πλημμελήματα της διατάραξης οικιακής ειρήνης και της ενδοοικογενειακής απειλής, που φέρονται να τελέστηκαν τις προηγούμενες ημέρες και οδήγησαν στη σύλληψή του 48χρονου, ο ίδιος παραπέμφθηκε να δικαστεί στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης.

Σε ό,τι αφορά κακουργήματα που φέρεται να διέπραξε, όπως βιασμός, κατάχρηση σε ασέλγεια, παραβίαση προσωπικών δεδομένων, σχηματίζεται ξεχωριστή δικογραφία. Στο πλαίσιο αυτό, ζητήθηκε από την εισαγγελική Αρχή να διεξαχθεί τεχνική πραγματογνωμοσύνη στο τηλέφωνο του 48χρονου.


*Φωτογραφία αρχείου