Στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» έφτασε το ελικόπτερο πραγματοποίησε αναγκαστική προσγείωση σε χωράφι στην περιοχή του Χάρακα Αττικής το απόγευμα της Δευτέρας (24/8) μετά από μηχανική βλάβη ενώ από το περιστατικό δεν έχει αναφερθεί τραυματισμός.

Διαβάστε: Σίφνος: Καταθέσεις και DNA έδωσαν οι γονείς του νιόπαντρου ζευγαριού που έχασε τη ζωή του από την πτώση του ελικοπτέρου (Βίντεο)

Το ελικόπτερο είχε προορισμό το Σούνιο 

Στο ελικόπτερο επέβαιναν συνολικά πέντε άτομα: τρεις επιβάτες και δύο πιλότοι. Το περιστατικό σημειώθηκε περίπου στις 18:40, ενώ κατά δήλωση του πιλότου, το ελικόπτερο είχε προορισμό το Σούνιο. Στο σημείο μετέβη και ο επόπτης Νότιας Αττικής, ενώ προηγήθηκε και επικοινωνία προκειμένου να διαπιστωθεί εάν για τη συγκεκριμένη πτήση είχε κατατεθεί σχέδιο πτήσης.