Μία περίεργη υπόθεση με απόπειρα αρπαγής και πυροβολισμό ερευνούν οι αστυνομικές Αρχές στην Αργυρούπολη. Ένας 46χρονος ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ εμφανίστηκε τα ξημερώματα της Δευτέρας στο Τζάνειο Νοσοκομείο με διαμπερές τραύμα από πυροβόλο όπλο στον ώμο.


Διαβάστε: Καρέ καρέ ο γνωστός κακοποιός που έκανε "σαφάρι" διαρρήξεων στα νότια προάστια: Έσπαγε μαγαζιά με κατσαβίδι, άρπαζε ταμειακές και κινητά (Βίντεο)


Ο 46χρονος προσήλθε στο νοσοκομείο περίπου στις 01:40 τα ξημερώματα της Δευτέρας 31 Αυγούστου, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν ότι έφερε τραύμα από πυροβολισμό. Σύμφωνα με όσα ο ίδιος κατέθεσε στις Αρχές, είχε προηγηθεί ένα σοβαρό περιστατικό στην οδό Γραβιάς στην Αργυρούπολη.

Ο 46χρονος υποστήριξε ότι τέσσερις άγνωστοι άνδρες επιχείρησαν με τη βία να τον βάλουν μέσα σε αυτοκίνητο. Όπως ισχυρίστηκε, κατάφερε να αντιδράσει και προσπάθησε να διαφύγει. Τότε, σύμφωνα πάντα με την περιγραφή του, ένας από τους δράστες τον πυροβόλησε, τραυματίζοντάς τον στον ώμο.


Αργυρούπολη: Ερευνούν την καταγγελία οι Αρχές

Οι αστυνομικοί εξετάζουν την καταγγελία του 46χρονου και επιχειρούν να εξακριβώσουν τις ακριβείς συνθήκες του περιστατικού, καθώς και να εντοπίσουν τους ανθρώπους που φέρεται να εμπλέκονται. Ο άνδρας εξακολουθεί να νοσηλεύεται στο Τζάνειο, ωστόσο, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής πληροφορίες, η ζωή του δεν διατρέχει κίνδυνο.