Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τα την επίθεση που σημειώθηκε λίγο πριν από τις 4 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στη Στούπα της Δυτικής Μάνης, όταν άγνωστοι δράστες ανατίναξαν ΑΤΜ που βρισκόταν έξω από σούπερ μάρκετ, επί της Εθνικής Οδού Καλαμάτας – Αρεόπολης, και κατάφεραν να αρπάξουν, σύμφωνα με πληροφορίες, περίπου 200.000 ευρώ.

Από την ισχυρή έκρηξη το ΑΤΜ καταστράφηκε ολοσχερώς και προκλήθηκαν εκτεταμένες υλικές ζημιές στην πρόσοψη του καταστήματος. Ευτυχώς, από την έκρηξη δεν σημειώθηκε κάποιος τραυματισμός.

Στούπα Δυτικής Μάνης: Aναζητούνται οι άγνωστοι που ανατίναξαν το ATM

Αξίζει, ωστόσο, να σημειωθεί ότι δεν είναι η πρώτη φορά που καταγράφεται παρόμοιο περιστατικό στη Στούπα, καθώς και στο παρελθόν άγνωστοι είχαν βάλει στο στόχαστρο ΑΤΜ της περιοχής.

Μετά την έκρηξη, οι δράστες κατάφεραν να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση, ενώ την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Καλαμάτας.

Οι αστυνομικοί συλλέγουν στοιχεία από το σημείο και εξετάζουν το διαθέσιμο υλικό από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου να εντοπίσουν τα ίχνη των δραστών και να εξακριβώσουν τον τρόπο με τον οποίο έδρασαν.