Πάτρα: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τον 31χρονο καμεραμάν του ΙΟΝΙΑΝ μετά από τροχαίο
Τροχαίο ατύχημα
Ο 31χρονος καμεραμάν του ΙΟΝΙΑΝ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στη ΜΕΘ της Πάτρας, δίνοντας μάχη για τη ζωή του μετά από τροχαίο στην Ακτή Δυμαίων
Την πιο δύσκολη μάχη της ζωής του δίνει ο 31χρονος καμεραμάν του τηλεοπτικού σταθμού ΙΟΝΙΑΝ, Γιώργος Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος νοσηλεύεται σε ιδιαίτερα σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) μετά από τροχαίο ατύχημα που σημειώθηκε στην Πάτρα.
Διαβάστε: Λαμία: Μεθυσμένος οδηγός σκόρπισε τον πανικό - Συγκρούστηκε με πολλά αυτοκίνητα (Εικόνες & Βίντεο)
Πάτρα: Κρίσιμες ώρες στη ΜΕΘ για τον 31χρονο καμεραμάν του ΙΟΝΙΑΝ - Το χρονικό
Το περιστατικό συνέβη στην Ακτή Δυμαίων, στο ύψος της οδού Ανθείας. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, ο 31χρονος τεχνικός κινούνταν με τη μοτοσικλέτα του χωρίς να έχει αναπτύξει μεγάλη ταχύτητα, όταν, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, έχασε τον έλεγχο, προσέκρουσε σε πινακίδα της Τροχαίας και έπεσε στο οδόστρωμα βαρύτατα τραυματισμένος.
Στο σημείο έσπευσαν άμεσα διασώστες του ΕΚΑΒ, οι οποίοι προχώρησαν σε καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση (ΚΑΡΠΑ) στον άτυχο άνδρα και τον μετέφεραν εσπευσμένα στο νοσοκομείο. Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση και ακολούθως εισήχθη στη ΜΕΘ.
Από την πρώτη στιγμή, τόσο οι γονείς του όσο και οι συνάδελφοί του από τον τηλεοπτικό σταθμό βρίσκονται στο πλευρό του στο νοσοκομείο, περιμένοντας με έκδηλη αγωνία τα νεότερα για την εξέλιξη της υγείας του.
En