Τροχαίο στην Πάργα: 31χρονος μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά - Διακομίστηκε στο Θριάσιο και νοσηλεύεται διασωληνωμένος
Τι συνέβη
Μοτοσικλετιστής τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο στην Πάργα και διακομίστηκε στο Θριάσιο
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε την Τετάρτη (9/9) στην Πάργα, όπου ένας 31χρονος μοτοσικλετιστής έχασε τον έλεγχο της μηχανής του, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά.
Διασωληνώθηκε και διακομίστηκε στο Θριάσιο
Σύμφωνα με ρεπορτάζ του epiruspost, ο νεαρός οδηγός κάτω από συνθήκες που διερευνώνται από τις αρμόδιες Αρχές, έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του, η οποία εξετράπη της πορείας της, προκαλώντας τον σοβαρό τραυματισμό του.
Στο σημείο έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο αρχικά μετέφερε τον τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Φιλιατών, όπου οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωσή του, καθώς η κατάσταση της υγείας του κρίθηκε ιδιαίτερα σοβαρή. Ωστόσο, λόγω της κρισιμότητας των τραυμάτων του, αποφασίστηκε η διακομιδή του σε νοσοκομείο της Αττικής. Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στο Θριάσιο Νοσοκομείο, όπου νοσηλεύεται και παρακολουθείται από το ιατρικό προσωπικό.
En