Σοβαρό τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (9/9) στη Θεσσαλονίκη, όταν αστικό λεωφορείο προσέκρουσε σε στάση, με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τέσσερις άνθρωποι. Το περιστατικό συνέβη περίπου στις 13:00, επί της οδού Ανδρέα Παπανδρέου, στη Νεάπολη.

Διαβάστε: Τρόμος στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας: Έσκασαν λάστιχα λεωφορείου με 50 επιβάτες

Θεσσαλονίκη: Μία σοβαρά τραυματίας

Tο λεωφορείο έπεσε πάνω στη στάση ΚΑΝ-ΚΑΝ. Σύμφωνα με το thestival.gr, εξετάζεται η εμπλοκή και άλλου λεωφορείου, με πιθανό σενάριο τα δύο οχήματα να συγκρούστηκαν πριν το ένα καταλήξει στη στάση. Σημειώνεται πως αμέσως κλήθηκε η Πυροσβεστική Υπηρεσία, η οποία απεγκλώβισε μία γυναίκα. 

Aπό την πρόσκρουση έχουν τραυματιστεί τέσσερα άτομα. Σύμφωνα με το voria.gr, βαριά τραυματισμένη είναι μία νεαρή γυναίκα. Πρόκειται για μια 21χρονη, με τις απεικονιστικές εξετάσεις να δείχνουν σοβαρή εξάρθρωση στο πόδι. Η κοπέλα φέρει επίσης τραύματα στο κεφάλι και τη λεκάνη και αναμένεται να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Οι υπόλοιπες τρεις γυναίκες, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, είναι σε καλύτερη κατάσταση. Με βάση δημοσίευμα του voria.gr, η 21χρονη και η 62χρονη περίμεναν στη στάση του λεωφορείου, ενώ η 50χρονη και η 17χρονη ήταν στο λεωφορείο. Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στο Νοσοκομείο Παπαγεωργίου.

Δείτε βίντεο και εικόνες

leoforeio-stasi
leoforeio-stasi-1

leoforio-neapoli-stasi
astiko-atyxima-thessaloniki-3-rthess
astiko-atyxima-thessaloniki-4-rthess

astiko-atyxima-thessaloniki-2-rthess







Πήγη φωτογραφικών: thestival, voria.gr, rthess.gr