Τον δρόμο για τις φυλακές πήρε, μετά την απολογία του, ο 32χρονος κατηγορούμενος για την υπόθεση της αιματηρής επίθεσης σε βάρος της εν διαστάσει συζύγου του και του φίλου της στο Λαύριο. Ο κατηγορούμενος για το κακούργημα της απόπειρας ανθρωποκτονίας, κατά συρροή και τέσσερα πλημμελήματα, στην απολογία του, επικαλέστηκε ψυχικά προβλήματα, ενώ για το επίμαχο περιστατικό είπε πως δεν θυμάται τι έγινε, ενώ όπως και προανακριτικά φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είχε καταναλώσει αλκοόλ και είχε κάνει χρήση χαπιών.

Διαβάστε: Λαύριο: ''Με κυνήγησε και με μαχαίρωνε μέχρι έξω'' - Συγκλονίζει η 32χρονη που δέχθηκε άγρια επίθεση από τον πρώην σύντροφό της

Αιματηρή επίθεση στο Λαύριο: Τι υποστήριξε ο κατηγορούμενος

Κατά πληροφορίες, ο κατηγορούμενος αναφέρθηκε και στα προβλήματα που αντιμετώπιζε με την εν διαστάσει σύντροφο του μετά την επιστροφή τους από την Αγγλία όπου διέμεναν. «Έβλεπα πολύ καιρό να μένει άλλος άνδρας στο σπίτι μου, μαζί με τα παιδιά μου και να κοιμάται στο κρεβάτι μου. Δεν πήγα εκεί για να τους χτυπήσω. Δεν μπορώ να θυμηθώ τι συνέβη», φέρεται να ανέφερε ο 32χρονος, ενώ πρόσθεσε πως το μαχαίρι της επίθεσης δεν το είχε μαζί του, αλλά το βρήκε στο σπίτι.