Θάνατος Μαζωνάκη: Στο ΑΤ Κυψέλης ο δικηγόρος του τραγουδιστή - Θα παραστεί στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου (Εικόνες & Βίντεο)
Αναμένονται εξελίξεις
Ο Χαράλαμπος Λυκούδης, δικηγόρος του Γιώργου Μαζωνάκη, προσήλθε το μεσημέρι της Τρίτης (06/10) στο ΑΤ Κυψέλης προκειμένου να είναι παρών στο άνοιγμα του χρηματοκιβωτίου του τραγουδιστή
Στο ΑΤ Κυψέλης εμφανίστηκε νωρίς το μεσημέρι της Τρίτης (06/10) ο δικηγόρος και προσωπικός φίλος του Γιώργου Μαζωνάκη, Χαράλαμπος Λυκούδης προκειμένου να παραστεί στο άνοιγμα του χρηματοκιβώτιου που εντοπίστηκε και κατασχέθηκε από τις Αρχές. Όπως ενημέρωσε ο ίδιος ο δικηγόρος, στο ΑΤ δεν πρόκειται να προσέλθουν αυτή τη φορά οι συγγενείς του καλλιτέχνη.
Στο μικροσκόπιο των Αρχών βρίσκεται το ενδεχόμενο να υπάρχει στο εσωτερικό του κάποια χειρόγραφη σημείωση, η οποία θα μπορούσε να προσφέρει απαντήσεις ή να ρίξει φως σε άγνωστες πτυχές της υπόθεσης. Παράλληλα, οι αστυνομικοί αναζητούν τυχόν ιατρικά έγγραφα που ενδέχεται να αποδειχθούν κρίσιμα για την έρευνα.
Θάνατος Μαζωνάκη: Η άφιξη του Χαράλαμπου Λυκούδη στο ΑΤ Κυψέλης