Παρατείνεται ως τις 15:00 το απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Λαύριο - Τι ισχύει για τη Ραφήνα
Σε ετοιμότητα οι Αρχές
Λόγω των θυελλωδών ανέμων που πνέουν στο Αιγαίο, το απαγορευτικό απόπλου από τα λιμάνια του Πειραιά και του Λαυρίου παρατείνεται έως το μεσημέρι της Τετάρτης (14/10)
Σύμφωνα με το Λιμενικό, στον Αργοσαρωνικό πραγματοποιούνται μόνο ορισμένα δρομολόγια με συμβατικά επιβατηγά-οχηματαγωγά πλοία, ενώ δεν εκτελούνται δρομολόγια με υδροπτέρυγα. Παράλληλα, έχει διακοπεί η ακτοπλοϊκή σύνδεση στη γραμμή Παλούκια Σαλαμίνας – Καματερό Πειραιά.
Παρατείνεται το απαγορευτικό απόπλου σε Πειραιά και Λαύριο
Από το λιμάνι της Ραφήνας πραγματοποιήθηκαν κανονικά τρία πρωινά δρομολόγια, ενώ μετά τις 4 το απόγευμα αναμένεται να επανεκτιμηθούν οι καιρικές συνθήκες, προκειμένου να αποφασιστεί η εκτέλεση των επόμενων δρομολογίων.
Προβλήματα στις ακτοπλοϊκές συνδέσεις
Προβλήματα καταγράφονται και σε άλλες ακτοπλοϊκές συνδέσεις, καθώς, λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, δεν εκτελούνται τα δρομολόγια στις πορθμειακές γραμμές Πρίνου – Καβάλας, Αγίας Μαρίνας – Νέων Στύρων και Αρκίτσας – Αιδηψού. Οι επιβάτες που πρόκειται να ταξιδέψουν σήμερα καλούνται να επικοινωνούν προηγουμένως με τα κατά τόπους λιμεναρχεία και τα ταξιδιωτικά πρακτορεία, ώστε να ενημερώνονται για ενδεχόμενες αλλαγές, καθυστερήσεις ή ακυρώσεις δρομολογίων.
En