Μια ασυνήθιστη υπόθεση αποκαλύφθηκε στην Αμαλιάδα, όπου δύο αδέρφια φέρονται να έθαψαν την 79χρονη μητέρα τους στον κήπο του σπιτιού τους, υποστηρίζοντας ότι δεν διέθεταν τα απαραίτητα χρήματα για να καλύψουν τα έξοδα της κηδείας της.

Διαβάστε: Αμαλιάδα: Εκπαιδευτικός καταγγέλλει επίθεση αφού υπερασπίστηκε νεαρή -"Βλέπω το αυτοκίνητο να έρχεται κατά πάνω μου" (Βίντεο)

Η καταγγελία που κινητοποίησε την Αστυνομία

Η υπόθεση ήρθε στο φως έπειτα από καταγγελία του τρίτου αδερφού, ο οποίος διαφώνησε με την απόφασή τους και απευθύνθηκε στις αστυνομικές Αρχές.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τρία αδέρφια διέμεναν μαζί με τη μητέρα τους στο πατρικό τους σπίτι. Η 79χρονη, η οποία αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, έφυγε από τη ζωή τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου.

Η ταφή στον κήπο του σπιτιού

Μετά τον θάνατό της, δύο από τους γιους της αποφάσισαν να προχωρήσουν στην ταφή της στον κήπο της κατοικίας, ισχυριζόμενοι ότι αδυνατούσαν οικονομικά να πραγματοποιήσουν την κηδεία της.

Ο τρίτος γιος φέρεται να προσπάθησε να τους μεταπείσει, χωρίς ωστόσο αποτέλεσμα. Τελικά, προχώρησε σε καταγγελία στην Αστυνομία, ζητώντας να ακολουθηθεί η προβλεπόμενη διαδικασία για την ταφή της μητέρας τους σε κοιμητήριο.

Εκταφή παρουσία ιατροδικαστή

Το πρωί της Τετάρτης 21 Οκτωβρίου, αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε η εκταφή της σορού της 79χρονης, παρουσία ιατροδικαστή.

Μετά την εκταφή, οι δύο γιοι συνελήφθησαν για μη ανακοίνωση ανεύρεσης νεκρού.