Βόλος: Δεν μιλούσε στον γείτονά της επειδή φοβόταν μην κολλήσει κορονοϊό και κατέληξαν στα δικαστήρια
Απίστευτη υπόθεση
73χρονος καταδικάστηκε με ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή, για περιστατικό με πρωταγωνιστές τον ίδιο και γειτόνισσά του στον Βόλο
Μια απίστευτη ιστορία που συνέβη στον Βόλο έρχεται στη δημοσιότητα, καθώς δύο γείτονες κατέληξαν στα δικαστήρια, όταν ένας 73χρονος ζήτησε εξηγήσεις από την 72χρονη γειτόνισσά του επειδή δεν του μιλούσε. Η ίδια, σύμφωνα με το gegonota.news, φέρεται να απάντησε στον γείτονά της πως φοβόταν μήπως κολλήσει κορονοϊό επειδή εκείνος δεν άκουγε και την πλησίαζε, προκαλώντας την αντίδρασή του, με την υπόθεση να καταλήγει σε αλληλομηνύσεις.
Διαβάστε: Σοκ στον Βόλο: Άνδρας με ποδήλατο φέρεται να πλησίαζε παιδάκια και να τα παρενοχλούσε σεξουαλικά
Βόλος: Το χρονικό της υπόθεσης
Το εν λόγω περιστατικό έλαβε χώρα το πρωί της 19ης Μαΐου 2021, την περίοδο των lockdown λόγω κορονοϊού, στον Βόλο. Η 72χρονη καθάριζε τα φύλλα από το πεζοδρόμιο στο σπίτι της, όταν ο γείτονάς της την πλησίασε και τη ρώτησε γιατί δεν του μιλάει. Εκείνη του ανέφερε ε πως, επειδή δεν άκουγε και πλησίαζε πολύ κοντά της, φοβόταν μήπως κολλήσει κορονοϊό.
Ο ισχυρισμός αυτός προκάλεσε την έντονη αντίδραση του 73χρονου, ο οποίος άρχισε να τη βρίζει και τη χτύπησε στο αυτί. Η 72χρονη φέρεται να τον χτύπησε στο κεφάλι με σκουπόξυλο. Μετά το περιστατικό, οι δύο γείτονες υπέβαλαν μηνύσεις ο ένας εναντίον του άλλου και η υπόθεση έφτασε στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Βόλου.
Έλυσαν της διαφορές τους στα δικαστήρια
Ο 73χρονος τόνισε ότι η γειτόνισσά του έλεγε ψέματα. Η 72χρονη από την πλευρά της, η οποία αντιμετώπισε κατηγορίες για απλή σωματική βλάβη, κατ’ εξακολούθηση, εξύβριση και συκοφαντική δυσφήμηση, αθωώθηκε από το δικαστήριο. Ο 73χρονος άνδρας αθωώθηκε για την κατηγορία της απειλής, αλλά κρίθηκε ένοχος για εξύβριση και εντελώς ελαφρά σωματική βλάβη από πρόθεση. Το δικαστήριο του επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης έξι μηνών, με αναστολή.
En