Τραγική κατάληξη είχε τελικά η έρευνα για την αγνοούμενη από την έκρηξη στα Everest στην πλατεία Βικτωρίας. Η αγνοούμενη εντοπίστηκε νεκρή στο υπόγειο του καταστήματος όπου σημειώθηκε η έκρηξη. Μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο. Ακόμη δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για εργαζόμενη ή για πελάτη. Πρόκειται ωστόσο για μια νεαρή γυναίκα 42 ετών.

Η περιοχή εξακολουθεί να είναι αποκλεισμένη γύρω από το κατάστημα, στο οποίο λίγο μετά τις 9 το πρωί σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη. Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν ακόμη έξι τραυματίες οι οποίοι μεταφέρθηκαν στο Γ. Γεννηματά. Τα αίτια της έκρηξης δεν έχουν διαπιστωθεί ακόμη. Το σενάριο ότι προκλήθηκε η έκρηξη από εργασίες για φυσικό αέριο έχει αποδυναμωθεί, με τις αρχές να εκτιμούν ότι περισσότερες πιθανότητες συγκεντρώνει το ενδεχόμενο το τραγικό δυστύχημα να οφείλεται σε έκρηξη φιάλης υγραερίου.

Το κατάστημα των Everest στην πλατεία Βικτωρίας έχει καταστραφεί ολοσχερώς, ενώ σημαντικές υλικές ζημιές έχουν σημειωθεί και στα παρακείμενα καταστήματα, καθώς και σε στάσεις λεωφορείων.

Άνδρες της αστυνομίας και της πυροσβεστικής παραμένουν στην περιοχή και συλλέγουν στοιχεία για να διευκρινιστούν τα αίτια του πρωτοφανούς αυτού περιστατικού.